2020. március 5., csütörtök

Revco silicon vakolat ár

Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek. Revco Magyarország Kft. REMIX MINI GRÁNIT LÁBAZATI ÉS DÍSZÍTŐ VAKOLATOK ÉS ALAPOZÓIK REMIX MINI GRÁNIT SZÍNEZETT KŐZÚZALÉK A 75kg-os kiszerelésű kőzúzalék féle színben kapható, egy kartonban tasak található. Műemléki épületek felületeinek tartós bevonata. VARIO színkártya színeiben kapható.


A műgyantás, vagy más néven akril vakolat előnyös tulajdonsága a kedvező ár , jó feldolgozhatóság, jó fedőképesség, széles színskála.

Kevésbé kedvező páraáteresztő képessége miatt, egyes alap felületekre - mint például kőzetgyapot szigetelés, műemléki épületek vagy vályogfal - korlátozottan használható. Hőszigetelőrendszerek, vakolatok, festékek, barkácsáruk kis és nagykereskedelme. Folyamatos akciók gyári árak alatt. Lábazati hőszigetelés és burkolatok (műgyantás vakolat , delap burkolólapok).


Szilikát bázisú, melynek színei hasonlóak a vakolat színeivel. Kapható: március 15-től október 15-ig. REVCO SILICON STRUKTÚRA KÜLTÉRI VAKOLAT mm(gördülő szemcsés) Kezdőlap.


Szigetszentmiklós, Leshegy út 5. Homlokzati színező vakolatok.

KingStone Silicon homlokzati 5mm-es gördülőszemcsés vödrös vakolat – kg –. REVCO REMIX LÁBAZATI VAKOLAT , SZINEZŐ RENDSZER Egy. A NEO, a SILICON és SILICAT márkanevű termékeinknél egyes színek. Hátránya: magasabb ár , nagyon érzékeny a feldolgozás közbeni, és az azt.


Az anyagot köszönjük a REVCO Magyarország Kft. Akciós Baumit vödrös Granopor ár. A REVCO termékek megoldást nyújtanak szigetelésre, vakolásra, festésre, lazúrozásra. Az alapfelület teljesen szilár por-és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságban száraz legyen. Előnyei a többi légáteresztő díszvakolat-hoz képest:Vízlepergető,széles színválaszték,magasan a legjobb páraáteresztő képességű vödrös vakolat.


Szilikon homlokzati vakolat mm dörzsölt. HŐ-SZIG- ÁR hengerelt vékony vakolat anyagszükséglet: beltérre kb. Az oldalon látható színminták nem minden vakolat bázisból rendelhetők! Spachtel vakolat gyárilag előkevert, káli vízüveg kötőanyagú, kvarc töltőanyagú ( 5mm-es ), uv. A vakolat elsősorban a fal védelmét szolgálja, szerepe van a megfelelő hőszigetelés kialakításában, másrészt pedig esztétikai jelentőséggel is bír.


Ahhoz, hogy a vakolat hosszú ideig szép maradjon, és megfelelő módon tölthesse be funkcióját, nem mindegy, hogy milyen alapozót használunk! Tovább a termékhez! Graymix szilikon vakolat 10év garanciával!


POLICOLOR SZILIKON VAKOLAT 2mm-es GÖRD.

A kialakult helyzetre való tekintettel a Pesti út 2szám alatti telephely ideiglenesen zárva tart.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések