2020. március 25., szerda

Titkos ajtó

Ma elhoztam nektek ezt az új videót, ahol elképesztően könnyen kivitelezhető TITKOS AJTÓKAT mutattam be! Ha tetszett, és szeretnétek még hasonlóak. This feature is not available right now.


Please try again later. A pszichológusok szerint a serdülőnek át kell alakítania szüleihez való viszonyát, a saját (megváltozott) testéhez való viszonyát.

Még ott is ott vannak, ahová nem is gondolnád őket. Az emberi leleményességnek nincs, határa, ezt bizonyítják a kastélyokban minenhol elrejtett titkos ajtók és alagutak. A tizenkét éves Coraline vidékre költözik a családjával.


Miközben a szülei egy kertészkatalógus készítésével vannak elfoglalva, a kislány nehezen találja helyét az új. Mindannyiunk életében van egy titkos ajtó. Egy ajtó , mely mögé besöpörhetjük mindazokat a borzalmakat, félelmeket, melyeket a lelkünk mélyén hordozunk.


Azzal áltatjuk magunkat, hogy ha sosem nézünk az ajtó mögé, nem látjuk, ami mögötte van. Pedig ez nem oldja meg a problémáinkat.

A feltáruló titkos ajtó megláttatja veled az ismeretlent, s elvezet lelked rejtett zugaihoz és az előtted álló kihívásokhoz és történésekhez. Lépj hát be rajta, és fedezd fel a személyre szóló útmutatást! Most egy titkos ajtót mutatok meg nektek, és építek is meg! Egy tizenkét éves kislány családjával vidékre költözik. Ezt a kislányt Coraline-nek hívják.


Az indítás gombra kattintva megjelenik a megnevezett tárhelyhez tartozó beágyazott online film. Titkos ajtók még ma is vannak, sőt, újak is készülnek. A filmeket nem tároljuk közvetlen szerverünkön, azokat külső tárhelyekről. Múlt éjszaka tolvajok jártak a kastélyban, és három értékes tárgyat rejtettek el, hogy ma éjfélkor visszatérjenek, és elvigyék azokat.


A játékosok a detektívek, meg kell előzniük őket, és közösen kell kinyomozniuk, hogy vajon mi rejtőzik a titkos csapóajtó alatt. Ha ez sikerül, mielőtt tizenkettőt üt az óra, akkor a detektívcsapaté a győzelem. Coraline és a titkos ajtó teljes mesefilm Coraline és szülei egy régimódi, vidéki házba költöznek, ahol a lány nagyon magányosnak érzi magát. A szülei egy kertészeti magazinnak dolgoznak, így nem érnek rá vele foglalkozni.


Eddig 4alkalommal nézték meg. Loop készítése Tetszik. Barbie és a titkos ajtó !

Alexa egy félénk hercegnő, aki nem szívesen mutatkozik társaságban, inkább a könyveit bújja, egy eldugott sarokban. Egyik nap nagymamájától kap egy új könyvet, hogy egy kicsit felvidítsa, Alexa pedig egyből nekilát az olvasásnak. A királyi kertben sétálva Alexa egyszer csak felfedez egy titkos ajtót, mely éppen olyan, mint az, amelyik - barbie - Mese filmek, rajzfilmek és animációs videók nagy mennyiségben. Rejtett titkos ajtók épültek otthonába.


A kiváló minőségű titkos ajtó pontos mechanizmus, amelyet rendkívül óvatosan kell tartani. Sok bútorgyártó cég egyszerűen az ajtó zsanérokat szereli fel a titkos ajtón, amely idővel rozsdásodik, majd deformálódik, leginkább a páratartalom és a hőmérsékleti ingadozások. Elárulta a Magyar Hang megkeresésére Ferencváros nemrég kinevezett alpolgármestere, a kutyapártos Döme Zsuzsanna, mi is van a megtalált „ titkos ajtó ” mögött.


Csütörtökön ugyanis a IX. Miről mesélne a város, ha beszélni tudna? Milyen titkokat rejtenek sarkai, melyek mellett nap mint nap elhaladsz különösebb odafigyelés nélkül? A zenés kalandban kertben sétálva Alexa egyszer csak felfedez egy titkos ajtót, ami pont olyan, mint az, amelyikről könyvében is olvasott! Az átjutás lehetősége egyik világból egy másikba alapvetően a fantasy-re jellemző elem, melyen belül azonban megjelenik a horror, vagyis a szörnytől való rettegés.


A szépséges álomvilág csak látszat, a pusztulást rejti magában, a bábbá változás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések