2020. március 30., hétfő

Vályogház alap szigetelés

A víz pára formájában eltávozik a falazatból, de maga után hagyja az ásványi anyagokat, melyek a fal felületén kicsapódnak, ezt hívjuk salétromosodásnak. A normál vakolatokat. Amennyiben az alap vagy falazat tégla ezt lehet utólagosan szigetelni gyorsan és szakszerûen. Alap nélküli házakat csak aláfalazással, magas költséggel lehet újra szigetelni.


A penészesedés nem mindig a szigetelés hiányossága, hanem a levegõ magas páratartalma és a hideg fal felület okozhatja.

De mind ez megszüntethető a vizes falak utólagos szigetelésével. Utólagos falszigetelés injektálásos technológiánk, szigetelik és megszüntetik a fal nedvesedését vizesedését. Egy kis tereprendezéssel el kell vezetni a vizet a falaktól. Ha több nedvességet vesz fel a fal a földből, mint amennyit le tud adni, akkor előbb-utóbb a fal meg fog rogyni.


A kérdező kommentje: Oké. Ezt még mi sem tudjuk, igazából a felázott vályog cseréje lenne a lényeg, na meg persze leszigetelni, még ha maga a téglasáv alapnak nem is lenne alábetonozva egy darabig (nagyobb az épület mint 250nm), elvégre 1év óta biztos áll beton nélkül, csak a tavalyelőtti vizes év azért betette a kaput. A vályogot hagyományosan jól szigetelő építőanyagnak ismerjük, de ez a mai követelmények és lehetőségek ismeretében nem teljesen igaz.

Energiatakarékossági sorozatunkban most az Alföldön segítünk spórolni 1ezer forintot. A pince szigetelése utólag. Talajnedvesség elleni szigetelés injektálással.


A falátvágásos szigetelés menete. Vályogház szigetelése. Terasz szigetelése. Gyakran ismételt kérdések. Köszöntjük weboldalunkon!


Vállalkozásunk a legnaprakészebb, bontás nélküli technológiákkal (pl. falvágás), utólagosan hárítja el. Lábazati szigeteléssel kapcsikatban szeretnék kérdezni. Adott a ház beton alappal, ami jó minőségű.


A beton alap és a fal között van vízszigetelés, nedvesedés nincs. Vízszigetelés, falszigetelés, utólagos szigetelés , vakolás Téged is bosszant, hogy a házad vakolata salétromos, feltáskásodik, a levegő dohos, a falak penészesek, a festék lepereg, csak mert nem elég jó a vízszigetelés? Szigetelési munkákat vállalunk az ország egész területén!


Előzetes felmérést követően árajánlatot adunk, majd elvégezzük a szigetelési munkálatokat, amelyről terméktanúsítványt adunk.

Ha az alap nem megfelelő mélységű, akkor ezek a tényezők problémát. Sajnos nagyon sok vályogház ment idő előtt tönkre ennek köszönhetően, sok. Amennyiben a fal repedését az alap törése okozza, akkor általában csak egy-két- , ám annál. Azért az alap fölött körbevágták, nehéz lemezzel talajvíz ellen szigetelték. Egy dogot nem szabad elfelejteni: a szigetelés egy külön szakma lett, nem szabad összemosni a kőműves szakmával.


Munkánk közben felvettük videóra az acéllemezes fal szigetelés egyik lépését, amikor a lemezt a falba helyezzük. Miért válasszon minket? A szigetelés tervezett magassági sávjában a habarcsfuga vonalában leverjük a vakolatot, és ide kerül illesztésre, bepréselésre a bejuttatandó fémlemez.


Az acéllemezek méretre vannak legyártva, az adott épület falainak megfelelő szélességben. A fémlemez falba történő bejuttatását pneumatikus kalapáccsal végezzük. Szigetelő anyagok - kőzetgyapot szigetelés : A kőzetgyapot szigetelés kedvező tulajdonságai miatt számos helyen alkalmazható - kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, jó hangszigetelő, tartós, nedvességre nem érzékeny, tűzálló, kiváló légáteresztő képességű, és a környezetre és az egészségre káros hatása sincs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések