2020. március 10., kedd

Víztiszta műgyanta öntés

Nem önthető közvetlenül polisztirolra, ABS-re, általában sztirolban oldható hőre lágyuló műanyagokra. Megfelelő hűtés mellett kis fogásmélységgel, alacsony fordulatszámmal és kis előtolással forgácsolható. Víztiszta öntőgyanta Dekorációs célokra is.


Csak víztiszta epoxi öntőgyantát használjunk mert az teljesen meg tud kötni és üvegszerűen átlátszó lesz, az olcsóbb polieszter gyanta erre. Nagyon divatos napjainkban a műgyanta öntés , műgyanta ékszerek. Efco műgyanta : valódi műgyanta , kifejezetten büdös és melegszik kötés közben, pontos adagolással szépen megkeményedik és víztiszta , átlátszó lesz.

Száradási idő a keményítő hozzáadása után 2-óra. Ezt a kétkomponensű, epoxi, víztiszta műgyantát kimondottan ékszerkészítéshez, kisebb dísztárgyak öntéséhez ajánljuk. Ha csak éppen most ismerkedik a gyantaékszerek készítésével, nézze meg műgyanta ékszerkészítő szettünket, mely jutányos áron tartalmaz formákat és színezőpigmenteket is. Különösen ajánlott kisebb dísztárgyak öntéséhez illetve elektromos szigeteléshez. A gyanta kötés során hőt termel.


A végeredménynek egy víztiszta színe van és buborékmentes. Pigmenttel a formába öntés előtt de akár utólag is színezhető. Szilikonnal érdemes dolgozni, ebből ugyanis könnyedén kijön a megszilárdult műgyanta , mivel igen rugalmas.


Megfordítjuk és kinyomjuk belőle az elkészült darabot.

Optikailag tiszta, magas fényű felületet eredményez. Ez az új fejlesztés az élvonalbeli polimer technológiát képviseli. Egyedülállóan felhasználóbarát és kristálytiszta eredményt kapunk. Kérjük, vegye figyelembe: Ez a gyanta rendszer a teljes kikeményedésig,7-napot igényel. Természetesen, ezen kívül számtalan egyéb felhasználási területe van, lehet festékek alapanyaga, készülnek belőlük lakkok, és persze különböző önthető gyanták, pl.


Videónkban bemutatjuk, hogyan készül el egy autómosó csúszásmentes műgyanta padlója. A munkálatok során alapos porszívózás után Primer Sn alapozót használtunk. Korábban a másolást a jó öreg gyurmábanyomós-epokittal kitöltős módszerrel végeztem, de ennek megvannak a maga korlátai. Tudomásom szerint a műgyanta vákuumozáshoz nem kell nagy teljesítmény, és nem is szabad sokáig vákuum alatt tartani, mert felforr a gyanta! Vákuum formázásnál más a helyzet, mert ott elég nagy erőt kell kifejteni a felmelegített műanyag formára húzásához.


Plexibe öntés , műgyantába öntés ! Műgyanta öntéssel készülő egyedi reklámajándék, emléktárgy, díj tervezése, kivitelezése! Speciális eljárással öntött idomok, hasábok, rudak vagy más alakzatok készítése egyedi méretre vagy utólagos megmunkálással! Teljesen áttetsző, színtelen, víztiszta , üvegszerű, kiváló minőségű önthető műgyanta.


Könnyedén és gazdaságosan készíthet öntőformát élő testrészről: kézről, lábról, arcról. Az Alja Safe egy szilikátmentes, bőrbarát por, amelyet meleg vízzel összekeverve, egy könnyen önthető anyagot kapunk, amely körbe öleli a testrészt, gyorsan megszilárdul és. Fő stratégiánk azóta változatlan, ügyfeleinket teljes körűen, jó minőségben kiszolgálni!


A kész alkatrészeket az átadás előtt a vevő igényeihez igazodva sorjázzuk, csiszoljuk vagy akár fényezzük is.

UV álló víztiszta átlátszó műanyag. Legyen az műgyanta asztal, ékszer, dekorációs tárgy. A műgyanta ékszer öntőformának tartósnak és nagyon jó reprodukciós képességűnek kell lennie.


Azaz, az eredeti mesterpéldányt mikron mm-es pontossággal kell tudnia visszadni. Ezen kívűl az ékszerek általában finoman cizelláltak, ezért az ékszer formát úgy kell kialakítani, hogy a kész darabot a formából könnyen el tudjuk távolítani. Az Inchem Zrt-nél kis kiszerelésben is kapható epoxi és poliuretán víztiszta műgyanta.


Azoknak, akik most kezdenek el foglalkozni öntőgyantákkal, ajánlom figyelmetekbe a makettinfo. Valamint fontos tudni, hogy az öntőgyanták nagyon érzékenyek a levegőre, ill. Kétkomponensű szilikon öntés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések