2020. március 20., péntek

Varga és társa 2000 kft

Hungary, with the main office in Boldog. It operates in the Animal (except Poultry) Slaughtering sector. A kezdeti négy fős, családi házból indult társaság a vevőit kielégítő létszámmal és számos alvállalkozót foglalkoztató, belvárosi irodával és önálló telephellyel rendelkező vállalattá fejlődött, s komoly nevet vívott ki Győr és környéke.


Kossuth Lajos Út 61. Magyarország-i vállalat, székhelye: Boldog.

A cég főtevékenysége: Állat (kivéve baromfi) vágása. Sertés- és marhavágás, feldolgozás, hús nagy- és kiskereskedelem - A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján. Fő tevékenységünk a villanyszerelés, melyet részben az anyag biztosításával együtt vállalunk. Varga és Társa Kft. Kecskeméti és csengődi üzletünkben nagy választékban forgalmazzuk a Rheinzink, Prefa, Lindab, horganyzott, alumínium, vörösréz és színes alumínium ereszcsatorna rendszereket, valamint tetőfedéshez szükséges lemezszalagokat táblalemezeket.


Nyárai és Társa Kft. Budaörs Gyár utca 2. Forgalmazott termékeink.

Társaságunk a fenti termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója. This site was designed with the. Create your website today. Termékpalettánkat úgy alakítottuk ki hogy az ipar, a kereskedelem és a mezőgazdaság minden speciális.


KOMPLETT TISZTITÁS 1. Babati és Társa Hús-feldolgozó,. Szelektív hulladék és környezetvédelmi Kft. A befektetés összege ezer Ft-ban. Sztármarketingest igazolt a Borsodi.


NÉBIH: Horror vágóhídra bukkantak. Németh István – Rollstar. Bos-Frucht Agrárszövetkezet Brikettgyártó Kft.


Boldog Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! A Baksza és Társa Kft. Kezdetben csak üzemanyagot és kenőolajat forgalmaztunk, t evékenységi körünk azóta kibővült PB gáz, ipari gáz, gépjárműmosás, üzletek, irodák bérbeadásával. A cég tulajdonosa és ügyvezetője Papp István, aki közel éves szakmai tapasztalattal és a szakma iránti elhivatottsággal vezeti a vállalatot.


A Vágóállat és Hús Terméktanács elismert elnökségi tagja, munkája jelentősen.

Bán Petőfi Sándor utca 66. VARGA ÉS TÁRSA KFT. A térkép helyzete egy automatikus keresés eredménye. Előfordulhat, hogy a helyzet pontatlan. Küldjék el a GPS koordinátáit és a térkép 1 pontos.


Csepeli gyógyszertárak, XXI.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések