2020. március 9., hétfő

Páramentesítés autóban házilag

Először is csodaszer nincs. A páramentesítők nem tüntetik el a párát, még a ventillátorral is csak lassan lehet lefújni. Ráadásul elég nehezen hajlandó távozni az autóból, amikor épp nem látjuk, a levegőben rejtőzik, és alig várja, hogy éjjel, a hideg autóban újra az ablakokra üljön. Párátlanítás házilag ? Olvastam eddig olyan módszerről hogy ipari sót raknak valami ruhába és az alá pedig valami tároló edényt, amibe csöpöghet a víz.


Nagyon sok bosszúságot tud okozni egy bepárásodott autóablak.

Főleg, hogy idő és üzemanyag-veszteség, amíg az ablak kitisztul annyira, hogy el tudjunk indulni. Ha párás ablakkal indulunk el, komoly károkat okozhatunk magunk és mások testi épségében. A lakásban viszont tavasszal is legalább annyi pára képződik, mint télen. Páramentesítés az autóban – Szívesen locsolna fél liter vizet az autóban.


A penész eltávolítására számos módszert, házi praktikát találhatunk. A párátlanítás rendkívül fontos, hiszen nem is gondolnánk, de a falon megjelent penész nem csak esztétikailag nyújt kellemetlen látványt, de az egészség számára is rendkívül káros. A tippeket összegyűjtő Chris Fix it szerint a borotvagéllel épp olyan hatás érhető el, mint egy kifejezetten erre a célra szánt páramentesítő készítménnyel, a tartóssága azonban változhat, így érdemes lehet egy flakont mindig az autóban tartani. További autós tippeket ide kattintva olvashat.


Ezeket a titkokat szeretnénk Önnel megosztani, ezért készítettünk egy garantáltan pénztárca kímélő tanulmányt.

Ingyenes jótanácsok a lap alján! Bár erősen függ a helyiség méretétől és a kiinduló páratartalomtől. Nekem cca mhelyiség (fürdő wc) a problémám, mosás után literszám csurug a csempéről a víz, annak ellenére hogy folyamatosan megy a szellőző, - meg a meleg kifelé!


Alkalmazható a lakásban, üzemekben, autóban. Az impregnált kendő a páramentesítő szerrel már kezelve van, a tasakból kivéve használatra kész. Annyit kell, csak tennie, hogy a kezelendő felületet könnyedén átkenjük vele. A folyamatos páramentesség fenntartása érdekében szükség szerint alkalmazzuk.


Történjen a páramentesítés házilag , vagy bármilyen módszerrel, a lényeg az, hogy elérje a megfelelő hatást. Ha nem tudja, hogy milyen módszereket használjon, akkor nyugodtan forduljon hozzánk, mert mi biztosan tudunk segíteni. Nem csak abban vagyunk jók, hogy minőségi termékeket forgalmazunk, hanem abban is hogy megfelelő tanácsokat adunk. Télen sok gondot okoz az autó üvegeinek bepárásodása! Házilagos módszerrel el lehet érni, hogy mérséklődjön ez a jelenség, de megszüntetni teljesen nem lehet!


Recept: Olcsó téli. A megfelelő páraszint sem nem alacsony, sem túl magas, hanem egy olyan középérték, ami tökéletesen óvja saját és. Lehetséges a páramentesítés házilag is? A Takarítók Boltja webáruházban kedvezményekkel vásárolhat. A Prelix páramentesítő 5ml csak 7Ft.


Mikor beköszönt a hideg, akkor bepárásodik a kocsi összes ablaka. A modern autók szellőztetőberendezése az ablakpárátlanító funkció.

Vajon melyik gátolja meg, hogy bepárásodjon az ablak az autóban ? A házi páramentesítés nem vált be. A páratechnikai kérdésekkel viszont nagyon kevesen foglalkoznak. Házi praktikák után profi megoldások. Minden más házi praktika, amit nagyanyáink ránk hagytak, idejemúlt.


Bár az ő idejükben biztosan korszerű volt, azonban ma már a páramentesítés házilag. Biztosan neked is sok problémát okoz a párás autóüveg reggelente. Várhatsz, míg lefújja a légkondi, ha van olyano vagy törölgethete de az biztos, hogy nem tudsz tőle elindulni időben. Ft-ból páramentessé tehető!


Viszont a házilag megkezelt, besárgult résszel nem lehetett mit kezdeni. Sőt várhatóan az anyag foszlása miatt a felület rövidesen szét fog szakadni, és ki lehet dobni a közel 200. Ft-os matracot, mivel a huzata rá volt varrva, és ezért nem volt cserélhető. Vízüveg meg glicerin, az. Babaolaj nem is jó?


Be lehet kenni a szélvédőt bármivel, még az oldalszalonnát is végighúzhatod rajta, hogy a zsíron leguruljanak a vízcseppek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések