2019. január 22., kedd

Üvegkorlát rögzítés

Egyedi üvegkorlát gyártása és beépítése. Igény szerinti méretben készítünk, exkluzív, modern üvegkorlátokat, Házak, társasházak, hotelek, irodaépületek, galériák, terasz, erkély üvegkorlát megoldásait kínáljuk. Közvetlenül a gyártótól, szakképesített szakemberektől. Sok olyan tér létezik, ahol a korlát nem csak kapaszkodó.


A lépcsők, galériák szabadon álló szélénél arra is szükség van, hogy a korlát védjen a leeséstől, és megakadályozza, hogy a felverődő por, vagy éppen a lejtett tárgyak lejussanak a magasból.

Edzett üveg portálokhoz forgalmazunk minden féle szerelvényt (padlófék, alsó-felső zár, üveg-üveg megfogó pánt, fali csatlakozók, toló pajzs ajtóra különböző méretekben stb.) rozsdamentes szálcsiszolt vagy matt króm illetve fényes króm kivitelben. Lehetséges a rögzítés műanyag ékeléssel, vagy ragasztással, illetve a két módszer kombinációjával. A ragasztásnál oda kell figyelni, hogy megfelelő speciális ragasztóanyagot használjunk, ami nem lép kémiai reakcióba a ragasztott biztonsági üveg fóliájával.


Nagyon körültekintően kell eljárnunk az üvegkorlát függőleges síkjának beállításánál is. Vonal menti rögzítés , U - profilba sorolt korlátok Üvegkorlát oszlopos kialakítással Rozsdamentes acélból gyártott oszlopok, és korlátmegfogók fogják közre a méretre gyártott üvegtáblákat, a képen látható módon. A kültéri korlátrendszerek telepítése valódi szakértelmet igényel.


Annak érdekében, hogy megkönnyítsük látogatóinknak a webáruház használatát, oldalunk cookie-kat használ.

Mivel átengedi a fényt, sokkal világosabbá is varázsolja a teret, ami emiatt még nagyobbnak tűnik. Umakovshop - Széleskörű korlát, kerítés, lépcső, előtető és kapu gyártás és értékesítés. Szakterületünk a rozsdamentes korlátok gyártása fa és üveg kiegészítőkel. Továbbá lépcsők, kerítések és garázskapuk gyártása. Pontmegfogásos üvegkorlát.


Milyen biztonsági üveget használunk? Ez alá semmilyen esetben sem szabad menni. Ez a vastagság garantálja, hogy egy kisebb harckocsi. A legnépszerűbb típus a korlátépítésben.


Elmondom milyen módon érdemes a korlát oszlopait rögzíteni oldalfalra, illetve járólapra. A borításos üvegkorlát rögzítés egyfajta átmenetet képez a vonalmenti és a pontmegfogásos üvegkorlát rögzítési módok között. Fontos, hogy a rögzítés csavarozás nélkül, furatmentesen történik, ezzel lehetőség nyílik, a megfelelő vastagságú, hagyományos ragasztott biztonsági üvegek használatára. A legelterjedtebb változat, tartóssága, megbízhatósága és kedvező árfekvése miatt. Klasszikus stílusú kivitelezés, amelynél láthatóak az oszlopok és az üvegtartó szerkezetek is.


Vonalmenti megfogású üvegkorlát , oldalfali rögzítés.

A legújabb Elegant modell az FXkülső kapcsolódás esetén alkalmazható. Zavartalan kilátást és tágas tereket biztosít csúcskategóriás projektek és épületek esetén. Oszlop nélküli (alsósínes) üvegkorlátok: Ékelős rögzítés esetén az ékeknek max.


Az üveglapokat fix rögzítő elemek tartják. Szigetelt, fordított rétegrendű födémlemezek estén egyedi tartó adapter rendszert kell felépíteni, a vízelvezetési, vízszigetelési rendszer kialakításának figyelembe vételével. A ragasztott kötéseknek köszönhetően a rögzítés nem terheli a betont, nem repedhet meg. A talpak tökéletesen kifekszenek még az egyenletlen, töredezett felületen is, ezért nincs szükség olyan hézagolók használatára ami esetleg idővel kieshet a helyéről a korlát mozgásának köszönhetően.


A budapesti székhelyű MAX Üvegstúdió egyik kiemelkedő profilja üvegkorlátok gyártása és szakszerű beépítése. Minden üvegkorlát felmérés után, egyedi méretre készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések