2019. január 29., kedd

Jabo 2 etetőhajó ára

Horgászatban etetőhajót ezt itt hogyan lehet meg venni és mi az ára. Etetőhajó – Gyakori kérdések a témában. NEW IN BOX Details Never before have anglers been supported by so much High-Tech as. A JABO -2CG üzemi frekvenciája ,4gHZ és 2különböző frekvenciapontra állítható, így több etetőhajó ugyanazon a víz területen akár egyidejűleg is használhatók.


Minden alkalommal, amikor a JABO -2CG- t használjuk, a kiindulási pontot akár manuálisan akár automatikusan be lehet beállítani.

Jabo 5A Katamarán etetőhajó. Azután ha a kiindulási. JABO etetőhajó radaros gps magyar kézikönyv vagy leírás? Valaki esetleg magyarul eltudná küldeni nekem?


Ez nem a radaros változat! A motorokat össze lehet. Aktuális Etetöhajo ajánlatok az ÁrGép-en.

Hasonlítsa össze az árakat! Ft‎ Kosárba Bővebben. Mindegyik etetőhajó a legmagasabb minőségben készült, hínár és zsinór felszedés elleni védelemmel (zárt házban elhelyezett propeller). Specifikáció: JABO - csalit van JABO cég kifejlesztett alapján összefoglalja a korábbi néhány hajó gyártási tapasztalat az új baitboat. A hajó szerkezeti elfogadja a moduláris felépítés egyedülálló, megvan az az előnye a stabil futás, erős hullám ellenállás, alacsony.


Távirányítós etetőhajtó halradarral felszerelve a szerelék és az etetőanyag behordásához. Ha most leadod a rendelése akár már holnap nálad lehet a csomagod. Halak méretetit mutatja, nem mint a régi sonáros, hogy csak méretet mutat) Hatótávolsága: 300m Körülbelül 1. Szerelék behúzására alkalmas. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Eladó ez az általam készített etetőhajó , kompletten, menetkészen! Postázás megoldható! Helyileg Békés megyében található! Akit érdekel az írjon a dj.


Beépített halradar, vízhőmérséklet és vízmélység megjelenítés. J 4xas Bosile távcsővel eladó.

Keveset használt, megbízható, pontos, jó erőben lévő. Nikko Strirling Gold Crown Deluxe 12x56-os fegyver céltávcső kiváló állapotban eladó. Click here to unsubscribe from Startapró. Többi kategória, Sport, Horgászat, vadászat.


Sent using Reblinks. Eladó a képeken látható Herendi Déryné szobor, hibátlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések