2019. január 14., hétfő

Parketta pác színek

Ha a parketta színek közül a fehérre esik a választás, akkor biztosan növelni fogjuk a helyiség térérzetét. A világos padló visszaveri a fényt és még világosabbá, légiessé és tágassá teszi a teret. A fehér pác alól előtűnő eredeti fa erezete a természetességet és nyugalomat áraszt.


A parketta emberöltőket kiszolgáló burkolat. A divat ennél sokkal gyorsabban változik. Gondoljunk csak a 80-as évek fehér-barna házaira! A képen látható bükk parketta esetében a régi pác nem csak a parketta elemek között szívódott be, hanem foltokban a teljes felületen.


Néhány alapozó, pác szín a Bona. Két parketta felületkezelési típus létezik: a lakkozás -matt, selyemfényű, magasfényű. Az egyedi felületkezelésű parketta , padló maximálisan illeszkedik az eltervezett. Az igazi fa színes , és bár egy enyhe pác a sötét parkettát homogénebbé teszi,.


Színek szØleskörß vÆlasztØka A Bona Create különbözı színbı l Æll Øs lehetı vØ teszi, hogy megtalÆlja Øs kivÆlassza azt az Ærnyalatot, amelyik legjobban megfelel stílusÆnak. A Bona Create színezı kkel kezelt padlók termØszetes hatÆst nyœjtanak, a padló színezØse a termØszet közelsØgØt idØzi. Biztosítja, hogy statisztikai célú, személyhez nem köthető adatok segítségével a weboldal működését folyamatosan javítsuk és jobb felhasználói élményt nyújtsunk a látogatók számára.


Szigetszentmiklós, Sellő u. Milesi Hydrocrom vizes bázisú viaszos vékonylazúr XGT és Milesi Hydrocrom vastaglazúr XHT kedvező áron, kiszerelésben. Fa felületkezelő (faápoló, védő) festékek (pácok), parkettalakkok, Milesi termékek. Sokáig én magam is azt hittem, hogy csak a laminált parketták lehetnek sokszínűek, antikolt hatásúak a hagyományos parkettákkal szemben, amik köztudottan natúr fa színűek (legelterjedtebbek: tölgy, bükk, akác) és maximum sárgulnak az idő múlásával. A pác színét lehet igazítani a járólaphoz, vagy a bútorok színéhez, de akár a nyílászárók színét is követheti. A felület előkészítés utolsó stádiumában az ún.


Füstölt tölgy parketta A füstölt tölgy minden szempontból előnyös választás a sötét színek kedvelői számára, hiszen nem csupán esztétikus, de tartós, kemény felületet kapunk általa, mely nyugodt szívvel lerakható az erősebb igénybevételnek kitett helyeken is. Valószínűleg ennek köszönheti, hogy nagyon régóta. A pác nem tesz egyebet, mint beszívódik a fába és elszínezi.


Nem ápolja, nem védi, nem csinál a színezésen kívül semmit. Viszont szépen megmarad a fa erezete, mintázata és gyönyörűen ki is tudjuk emelni ezeket egy szép páccal, ami világos és egészen sötét is lehet. A megmaradt parketta lapokból számos dolog készíthető, amitől később még használható lesz, ha szükség lenne rá.


Most ágyfejvég ötleteket gyűjtöttünk, amik nagyon mutatósak is tudnak lenni. Svédpadló, hajópadló, csaphornyos parketta. Határo­zott színhatás, göcsök és élénk szövetszer­kezet jellemzi. Jól benőtt göcs, tárolási folt, penész és egyéb elszíneződések megen­gedettek.


A fekete göcsök átmérője max. A minőségi osztálytól függetlenül a parketta élén és felületén semmilyen sérülés. Minőségi parkettalakkok, ragasztók és padlóápoló szerek. A legjobbat hozzuk ki a fapadlóból. A pácnál nincs ilyen, épp ezért a pác után általában szükséges lelakkozni a felületet.


A lakk és a lazúr felülete teljesen más, ez utóbbinak inkább gyöngyház fényű hatása van, míg a lakk az igazi fényes felület. Színek tekintetében a lazúrnál is rendkívül széles a színskála. Pácok - Anda webáruház.


Utóbbihoz akár még ingyen is hozzá lehet jutni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések