2019. január 31., csütörtök

Ragasztott dübel

A ragasztott dübel viszont nem. A kötés olyan erős lehet, mint maga az alapanyag, de természetesen annál nagyobb nem. Ennek pontos összetételét a gyártók ritkán árulják el. Két különböző eljárással találkozhatunk.


A legtöbb szakember és laikus nem tudja, hogy a dübel szó tulajdonképpen német eredetű, és magyarul tiplit jelent.

Tulajdonképpen magába foglalja az összes rögzítéstechnikai elemet nem csak a fémből készülteket. Webáruházunkban találni fog minden rögzítéstechnikai helyzetre megoldást, legyen az mennyezetre függesztés. Az Upat esetében két különböző eljárással találkozhatunk.


Highbond ragasztott dübel. Világszerte az első, húzott zónába engedélyezett ragasztott dübel , mely patronos és flakonos ragasztóval is alkalmazható. Hazai termékkínálata átfedésben is van a fischerével, hiszen elsősorban a nagyszilárdságú ragasztott dübelek területén tevékenykedik. Ehhez hasonló ragasztott dübelt.


Ragasztott dübel R, RG M kategória.

Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Az R-KER sztirolmentes, vinilészter ragasztott dübel különösen alkalmas nagy terhelésekhez, betonban való rögzitéseknél. Ajánlott menetes szálhoz és betonvashoz. ETA minősitéssel repedezett és repedésmentes betonhoz, betonvas és menetesszál rögzítésére.


Az R-KER vinilészter gyanta 2ml-es és 3ml-es tubusokban kapható. Az FHB II-A L egy nyomaték kontrollált ragasztott dübel , ami egyaránt alkalmazható előszereléssel és átmenőszereléssel is. Az FHB II-A L dübelt átmenő szerelésnél alkalmazva a furathézag kitöltendő FIS HB injektáló ragasztóval.


A jó minőségű, kétkomponensű, sztirénmentes Soudalfix, amely egy nagyon sokoldalúan felhasználható vegyi dübel. A kimagasló tapadó-, nedvesség- és páratűrő-képességének köszönhetően a legkülönbfélébb felhasználási területeken lehet alkalmazni, pl. Az FHB II egy nyomaték kontrollált ragasztott dübel , ami egyaránt alkalmazható előszereléssel és átmenőszereléssel is. Az alapcsavarokhoz hasonlóan az FHB II-A S dübel szárának az átmérője megegyezik az alkalmazandó fúrószár átmérőjével. Kosár Termék Termék (üres).


Az egyik ragasztóanyag egy kétkomponensű műgyanta, melynek alkotóelemei elkülönítve, egy dupla falú üvegpatron két rekeszében találhatók. Ezt a patront tesszük a rögzítő furatba. A rögzítő elemet ráütjük, és.


Az üvegpatron műgyantát és térhálósító anyagot tartalmaz. Nagy terhelések mellett kis szél és tengelytávolságok érhetők el.

Hozzászólás írása Kilépés a válaszból. A következő működési elv a formazárás (4), amikor a dübel alakja, formája a furat alakjához idomul, így akadályozva meg az elmozdulást. Végül a harmadik, az ún.


Természetesen a három rögzítési elv bármilyen kombinációját is létre lehet hozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések