2019. január 29., kedd

Szerelt kémény építés házilag

A szerelt kémény épületen belül és épületen kívül egyaránt szerelhető. Kis súlya miatt egy egyszerű tartószerkezettel a falra rögzíthető. Alkalmas fa, pellet, olaj, szén és gáztüzelésű kazánok és kályhák füstgáz elvezetésére. Vállalkozásunk azzal a céllal jött létre, hogy a kiváló minőséget szem előtt tartva teljes körű szolgáltatást nyújtsunk megrendelőink részére. Van lehetőség mm vastag saválló belső csővel is szerelt kémény csináltatni.


Ez főleg szilárd tüzelés esetén lehet érdemes, de a tapasztalatok alapján bőven elegendő a mm vastagság.

Természetesen minél vastagabb az anyag, annál tartósabb is! Az elkészült kéményre azonban használatba vételi engedélyt kell kérni. A méter feletti önálló kémény építése építési engedély köteles. Minden nálunk kapható szerelt kémény koromégésálló szigetelést kapott.


Ennek köszönhetően, Ön egy esetleges kéménytűz esetén is tökéletesen biztonságban lesz. Szerelt kémény gyors telepítése, bármilyen tüzelőberendezéshez. Kémény hőszigetelése kőzetgyapottal. Gyakori probléma azonban, hogy az építkezésnek egy olyan fázisában döntenek a kondenzációs kazán mellett, amikor az épített (és a kazán számára nem megfelelő és nem is olcsó) kémény már áll.


Az összes használatban lévő kémény technológiát ismerjük és ezek közül választjuk ki Önnek a legmegfelelőbbet, legyen szó akár kéménybélelésről, szerelt kémény építésről stb.

Tiszta munka, korrekt árak, komplett ügyintézés, megbízható kivitelezők. Társaságunk minden általa kivitelezett kéményre intézi a kéményseprő nyilatkozat beszerzését. Béleltetni szerettük volna a közel méter magasságú kéményünket, lehetőleg minnél előbb. Ha m körüli kéményünk van, az építés költsége a 4ezer forintot is meghaladhatja.


Mészkővel kéményt építeni szigorúan tilos , mivel a szénsav megtámadja a mészkövet, valamint a mész a hő hatására duzza ezért szétmállhat. A folyamatosan porló anyagok a kémény belsejébe hullnak, a téglatörmelék is a kéménybe potyoghat, a meggyengült kémény egyszerűen leomolhat – még a tetőszerkezetet is károsítva. Ráadásul a négyszög alakú kémény áramlástechnikailag nem mondható a legoptimálisabbnak.


Cégünk, a Dinamit Gold Kft. Foglalkozunk szerelt kémény , valamint bélelt kémény kivitelezéssel, illetve ezek üzembiztonságához kapcsolódó egyéb szolgáltatások (javítás és tisztítás, kéménybélelés, kamerás vizsgálat, tetőjárda- építés stb.) nyújtásával. Ha fűtéskorszerűsítést tervez, legyen szó akár kazáncseréről vagy kandalló beépítésről, minden esetben kérje ki szakember véleményét, hiszen a kéménybélelés, kéményfelújítás– és építés speciális szakértelmet igénylő területek. Ez a weboldal cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek.


A cookie-adatok a böngészőben tárolódnak, és olyan funkciókat látnak el, mint amikor felismerik Önt, ha visszatér a webhelyünkre, és segítenek nekünk annak megismerésében, hogy melyek a webhelyünk látogatóink számára leghasznosabb részei. A kéményépítés előtt a téglákat ki kell válogatni. A készkémény, elemes kémény , szerelt kémény mára általánossá vált, mivel számos előnnyel bír a. A falazott kémények építésének a feltétele hogy az építtető birtokában.


Tárolt változat Hasonló FuranFlex bélelés. A legbelső a haszoncső, melyen keresztül távozik a füst, ezt egy szigetelő réteg követi majd a köpenycső következik. Azonban míg egy padlólerakásban bekövetkező apróbb hiba vagy nem megfelelő minőségű munka következtében csak némi szépséghibával szembesülünk a jövőben, addig egy hibás kémény felépítésével már komolyabb, az egészségre is veszélyes hibákat, körülményeket hozhatunk létre, ezáltal veszélyeztetve a csalá saját magunk és gyermekeink egészségét, életét.

Tekintsenek meg néhány kéményt építés közben az alábbi fotókon. A bejegyzésben látható kémény fotók a kemenyek. Pontosabban már a ház alapjába, be kell építeni a kémény alapját és a jövőben annak kialakítása folyamatosan együtt halad a ház építésével.


Ahhoz, hogy biztonságosan tudjuk használni és működtetni kéményünket, az építés megkezdése előtt tanulmányozzuk végig az ide vonatkozó jogszabályokat , illetve szükség esetén kérjük ki szakember segítségét. Fontos, hogy béléscső vagy szerelt fém kémény választásakor mindig győződjön meg róla, hogy az adott termék saválló acélból és nem csak egyszerű, rozsdamentes acélból készült. A rozsdamentes acél az élelmiszeripari eszközök alapanyaga, e amely a füstgáz savas hatásának nem áll ellen, a fűtés tökreteszi a rozsdamentes acélt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések