2019. január 29., kedd

Sobri jóska kalandpark nyitva tartása

Sobri kalandpark ejtőgép. Vadonatúj bobpályánk a bajuszpöndörítő kanyarjaival és féktelen sebességével feled. Kislőd Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most! A kicsiknek és a nagyoknak egyaránt végtelen sok játékban lehet részük, és a kötélpályák akadályai is remek kihívást jelentenek mindenkinek. A óra letelte után minden megkezdett óra ára: 1. A nyitvatartási időszakon belül a napi nyitva tartás is eltér a tavaszi-őszi valamint a nyári hónapokban.


Hódítsd meg Magyarország leghosszabb drótkötélpályáját, mászd meg a park legnagyobb fáját vagy próbáld ki a quad pályát - a szórakozás. Jól felszerelt kalandpark Kislőd határában, ahol a környékbeli - kilátásokban általában nem bővelkedő - túránkat levezethetjük például egy szédületesen gyors drótkötélpályás lecsúszással a közeli hegytetőről. A méltán híres kislődi kalandpark területén bátran csobbanhatunk a tó hűsítő vízében, és még a kisebbeknek sem kell kimaradniuk a strandolásból, mivel a víz kb.


Ráadásul külön bankó sem kell, a strand a napi belépővel vagy karszalaggal használható. Ha csak kirándulni, túrázni szeretne, a tiszta levegő, a festői szépségű táj önmagában is magával ragadja, aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, kipróbálhatja erejét és bátorságát a drótköteles extrém parkban, biciklizhet kiépített (túra és ügyességi) kerékpárútvonalakon és használhatja a sportpályákat. A hektáros területen kialakított kalandpark sokszínű, változatos programokat kínál.


A drótkötélpályás extrémpark felejthetetlen élményt kínál kicsik és nagyok számára egyaránt. A gyerekekről sem feledkeztek meg, nekik. Kalandparkunk szeretettel várja, a kirándulni, piheni, szórakozni vágyókat egyaránt. Pihenjetek nálunk, akár a lombkorona szinten! Parkunk tavasztól őszig apartmanokban, faházakban vagy akár lakókocsikban szállást is tud biztosítani vendégeinek.


Használjátok ki, hogy fantasztikus az őszi idő! Az élménypark nyitva tartása a saját honlapjukon egy egészen részletes, napra lebontott táblázat, amit mindenképpen böngésszünk át, mielőtt nekiindulnánk a nagy kalandnak. Az ország egyik legjobban felszerelt parkjával van dolgunk: A Bakonyban, Kislődön található, a falu egy háromszög alakú völgyben fekszik. Zamárdi Kalandpark. A drótköteles extrém kalandparkban sok érdekes szórakozási lehetőség várja vendégeit.


Sokszínűségének, környezeti adottságainak, különféle programjainak és megszámlálhatatlan játékelemének köszönhetően az élménypark minden korosztály számára kínál lehetőséget a kikapcsolódásra. Mindehhez pedig végtelenül izgalmas játékok garmadája áll rendelkezésre: a drótkötélpálya, a bobpálya, a tócsúszó, a vízigömb és a nautic jet. Nyitva tartás: Szeptember 11-ig a kalandpark minden nap nyitva tart és óra között, utána a hónap végéig csak hétvégén és óra között. Köszönjük megértéseteket, reméljük hamarosan ismét találkozhatunk!


Friss információkért továbbra is kövessetek bennünket itt a honlapon és facebook oldalunkon. A játékidő óra amibe nem tartozik bele az öltöztetés, oktatás. Ha valóban ki akarják. A Gyógy- és Wellnessfürdő közvetlen szomszédságában található sárvári kalandparkban egy 1állásos erdei drótkötélpálya, egy méter magas mászófal, és egy íjászpálya is várja az izgalomra vágyó és kihívást kereső vendégeket.


A listát még folytathatnánk, de az már így is egészen biztos, hogy mindenki megtalálhatja a neki. Jöjjön, állítsa meg az időt, szabaduljon el - ha csak egy órácskára is - a hétköznapok stresszes, rohanó világából és pihenje ki magát nálunk egész családjával! Ha felejthetetlen élményre, kirándulásra vágysz az osztállyal, a barátokkal vagy a családdal, a kalandpark a rendelkezésedre áll! Balatoni Hajózási Zrt.


Katica Pékség - Kávé és Teaház.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések