2019. január 18., péntek

Beltéri ajtó egyedi méret

Mit jelent az egyedi méret beltéri ajtók esetében? Az egyedi méret mellett a nagyszámú díszítési lehetőségeknek köszönhetően igazán dekoratív eleme lehet lakásának. Kilincs­gar­ni­tú­rák az ajtók leg­fon­to­sabb és leg­meg­ha­tá­ro­zóbb kiegé­szí­tői.


Ma már a kilincs nem csu­pán funk­ci­o­ná­lis tárgy, hanem esz­té­ti­kai is, a lak­be­ren­de­zés része. A lényeg minden esetben a szubjektum, vagyis hogy tetszen mindaz, amit látok. Ezt követően kollégáink.

Beltéri ajtó Közép-Dunántúl. Az is lényeges, hogy laminált, festett, esetleg üveg, műanyag vagy fa ajtó mellett dönt, hiszen mindegyik típust más-más jellemez, amit figyelembe kell venni a használat, ápolás és tisztítás során. A beltéri ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, hisz sok szempontot kell szem előtt tartanod. Ahogy az ajtó igénybevételére, ugyanúgy a biztonságra (értsd: a nagy üvegfelület veszélyes lehet kisgyermek mellett, ám cégünk erre is kínál megoldást), s persze nem utolsó sorban a beltéri ajtó környezethez való. Számtalan oka lehet annak, hogy a szabvány méretű beltéri ajtó miért nem felel meg a tervezett helyre: a forma, a beépítés módja vagy akár tervezési hiba is szerepelhet okként.


INGYENES ÁRAJÁNLATOT KÉREK. A műanyag beltéri ajtó mértei. A gyártási méretkorlát betartása mellett a legkisebb gyártható méret 75x200cm, míg a legnagyobb gyártható méret 100x210cm lehet.

CPL üveges beltéri ajtó. A vásárláskor arra figyeljünk hogy kiválasztáskor mely méretezésű rendszert választjuk, hogy a már elkészült falnyílásokban az illeszkedjen. Amennyiben a lakástulajdonosok dönthetnek az ajtók típusát. CPL, dekor, festett, furnér, toló és nyíló kivitelben kedvező áron. A Fa a valódi beltéri ajtók alapanyaga.


A Furnéros ajtók néhány. Belsőépítészeti üvegek készítése Zuhanykabinok tervezése és kivitelezése egyedi igényekre szabva! Termékeink a kategóriájukban a legjobb ár-érték arányban érhetőek el a piacon!


Magyar szabvány – most már lényegében csak szokás – a (65x210), 75x21 90x21 100x21 (140x210) cm-es skála, amely az ajtók névleges mérete, tehát a falnyílás mérete. Ennél vékonyabb fal esetén az ajtó beépítőjének párnafával, vagy gipszkarton csíkokkal ki kell pótolnia a fal toktakaró alá eső részének vastagságát a szükséges méretig. A Deva beltéri ajtó teli ajtólapján markánsan kirajzolódnak a fa természetes mintázatai. Ezekkel játszva, mesteri pontossággal készítjük az intarziás felületeket. Népszerű fémcsíkos modelljeink is a Deva beltéri ajtócsaládban tündökölnek.


A rátétléces formák modern és klasszikus ajtómintákat keltenek életre. Egyedi méretek nem okoznak gondot, ezért felárat sem kérünk érte. A festett beltéri ajtók a következő kiegészítőket tartalmazzák: A tokban végigfutó gumitömítés a jobb záródás érdekében, a precíz beállítás elengedhetetlen tartozéka a táskás pánt, zárfogadó és AGV olasz zártest a kiváló záródás miatt.


Akár hangsúlyosak a beltéri ajtók a lakásban, akár az a cél, hogy beleolvadjon az épületbe, az egyszerű, letisztult vonalvezetésű ajtólapoktól kezdve egészen a különleges üvegezésű, vagy egyedi mintázatú. Fontos, hogy szinte minden bejárati ajtót megrendelés után méretre készítünk el, olyan formában, melyet a megrendelő kíván.

Mennyi a nem szabvány méretű beltéri ajtó felára? Jó hírem van, nyissunk pezsgőt. A szükséges minimum falkáva kiállás - 1mm közé tehető. Szerencsés esetben, amikor van elegendő hely a játékra, akár - mm is elég lehet. Igy nem lehet beépíteni.


Hamarosan megjelenő új dekor fóliás beltéri ajtónkkal háromra bővül a panellakásokba beépíthető ajtótípusaink száma. Az ECO beltéri ajtó család a Trend beltéri ajtóknál megszokott opció mellett, egyedi méret megrendelésére is lehetőség kínál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések