2019. január 9., szerda

Padlásfeljáró beépítése ár

FAKRO LWK Komfort padlásfeljáró lépcső beépítése. Tárolt változat padlásfeljáró lépcső hőszigetelő ajtólap- pal, innovatív. SZŰRÉS A(Z) Kiegészítők padlásfeljáró lépcsőkhöz KATEGÓRIÁN BELÜL.


Rendezés: A – Z, Z – A, Ár. A munkadíj árak tájékoztató jellegűek.

TELESTEPS teleszkópos padlásfeljáró létra, – m belmagasság között Míg a. FAKRO Hőszigetelő padlásfeljáró lépcső részes LWS 280. A padlásfeljáró létra teherbírása: 1kg. Budapest aljzatbeton készítés ár Betonozás. Habár a legtöbb feljáró már hőszigetelt, nem árt ezenkívül egy felső fedőlapot, ajtót is a tokra, annak valamelyik oldalsó vagy a létrával ellentétes rövidebb deszkájára csuklópánttokkal, felfelé nyithatóan.


A többrészes FAKRO padlásfeljáró lépcső összecsukható, részekre osztott, anyaga erdei fenyő. Lehetővé teszi a padlás könnyű és biztonságos megközelítését.

A lépcső felépítése és anyaga garantálja padlástér könnyű, kényelmes és a biztonságos elérését, beépítése pedig egyszerű, mindössze három ember kell hozzá. Az összecsukható padlásfeljáró lépcsők szerkezete roppant egyszerű. Az ajtólap vastagsága mm, anyaga erdei fenyő.


Két oldalán fehér vagy bézsszínű. A beépítési rendszernek köszönhetően a padlásfeljáró lépcsők beépítése illetve a helyiség belmagasságához való igazításuk két ember által könnyen elvégezhető. A FAKRO többrészes. Amíg a fix padlásfeljárók, létrák, lépcsők rengeteg helyet foglalnak el a laktérből, addig a beépített, összecsukható padlásfeljáró kényelmesen és gyorsan eltüntethető.


Az e fajta padlásfeljáró beépítése nemcsak a lakótér nagyságának változatlansága miatt jó befektetés, de még a pénztárcánkat is kíméli. A legolcsóbb termékváltozat ára ! Kapható cm-es szélességben fenyőből (LXL-P natúr vagy LXL-W fehér kivitelben) illetve PVC-ből készült, fehér színű változatban (LXL-PVC). Főoldal Fotóalbum Fényképeim padlásfeljáró beépítése. Takarólécek LXL LXL PCV. A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.


JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár. Foglalja le és vegye át!

PADLÁSFELJÁRÓ LÉTRA 90x70cm 36mm vastag ajtólap részes lépcső kapaszkodó max. Az LTK Thermo hőszigetelő padlásfeljáró lépcső három részes összecsukh. FAKRO LXS - Padlásfeljáró papucs FAKRO LXS - Padlásfeljáró papucs. A létra alsó szegmensére kerül felhelyezésre lezáró elemként, esztétikus külsőt kölcsönözve a létrának illetve megfelelő formájának köszönhetően növelve annak stabilitását. Az ár egy pár papucsra vonatkozik.


A tételt egy szállítmányozó cég szállítja el Önnek 2-napon belül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy fuvarozóval eljuttatható termékek megrendelésénél alapvetően kiszállításkor, készpénzben kell fizetni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések