2018. június 27., szerda

Reinoldmax tűzoltó spray

Buy Now For Fast and Free Delivery From a Trusted UK Seller. Kis méretű, használata rendkívül egyszerű, csak leveszi a kupakot, megnyomja a szórófejet és olt. Alkalmazható mindenfajta tűz oltására, beleértve az elektromos és olajtüzeket is.


Kis tűzből, Minőségi tűzvédelmi és életvédelmi eszközök, porral oltók. Javasolt elhelyezni autókban, lakókpcsikban, hajókon, mint kiegészítő védelem a kezdődő tüzek elleni beavatkozáshoz. A legkisebb méretű tűzoltó spray háztartási alkalmazáshoz. Perfect for extinguishing all starting fires.


Simplicity in design enable easy use for everyone within the family. Remove the cap, point and spray. With none toxic materials, it is completely harmless to humans and their health.


Biztonságtechnikai kis és nagykereskedelem. Young people, just like the older ones, can easily use Reinoldmax. Elkezdődött a fűtési szezon, a kandallóból, kazánból kipattanó szikrák, égő fahasábok eloltására ideális ez a hab állagú oltó spray.


A mikrohullámú sütőbe ke. Reinold Max tűzoltó spray , 7ml az eMAG-nál, kedvező ár és gyors házhoz. Ideális a készülék kezdeti tüzek oltására autóban ,. Az autós felszerelési cikkek egyik legfontosabbika, a tűzoltókészülék nem. Point the can toward the fire and spray the foam over all ignition sources.


ReinoldMax – Kézi tűzoltó spray – Erősebb a tűznél! Spray using a downward sweep, generously covering the flames entirely so they will be smothered. Call 9if necessary. Available in 5and 750g. A JavaScript engedélyezése nélkül az EUROOF rendszert nem tudja használni!


A tűzoltókészülékkel az úgynevezett megjelenési tüzek szembe kerülhetnek. Tűzoltó spray - biztonságos és egyszerű. A kis méretek miatt nem sok helyet foglal el, bárhol elhelyezhető és így mindig kéznél van. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


It makes cooling and percolation effects extinguishing all types of fire. It affects a fire seat not only by separating oxygen from flame, but also by decreasing a temperature of the fire seat swiftly. The holder helps to store the spray in an accessible and visible place and is made from a strong but lightweight plastic that glows in the dark, so you can always easily locate it. Find Fire Extinguishers at lowest price guarantee.


Please note that due to a high volume of orders, there may be additional delays in processing your order. Hasznos a tűzoltó spray ? A tűzoltó spray nem helyettesíti a tűzoltó készüléket, mivel sokkal kevesebb tartalmat tartalmaz. De ez egy jó kiegészítés, és gyakran az egyetlen hasznos megoldás, amikor egy kis baleset történik, a gyertyát kopogtatják, vagy a serpenyőben lévő forró zsír elkezd égni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések