2018. június 6., szerda

Éger rönk felvásárlás

Tölgy és Akác fűrészipari rönköket kamionos tételben VÁSÁROLUNK! A gyártáshoz szükséges borovi, vörös és cédrusfenyő rönköket Oroszország Bajkál tó melletti (angarai) területeiről, az Uralból és Karéliából, valamint az ukrajnai magas Kárpátokból importáljuk, míg a lombos fák rönkjeit főleg magyarországi erdészetektől vásároljuk. Mennyiségtől fügetlen ! Fatermék-igényünket döntő mértékben a már kitermelt választékok (méretre vágott kérges faanyag) megvásárlásával, kisebb mennyiségben a még lábon álló fa (erdő még le nem vágott faanyaga) megvételével és kitermelésével fedezzük. Jelenlegi termelésből eladó akác oszlop és rönk 1.

Szép egyenes áru bőséges ráhagyással. Első sorban játszótér készítőknek. Nálunk a készpénzes felvásárlás azonnali és idő kímélő. Tehát Önnek nincs más dolga, mint hogy felhívja kollégánkat, vagy az ingyenes online gépkocsi felvásárlás ajánlatkérő űrlapon keresztül elküldi nekünk gépjárművének legfontosabb adatait.


Szánjon rá néhány percet és kollégánk hamarosan megkeresi Önt elérhetőségeinek egyikén. Váltás asztali verzióra. Közvetlen termelői kapcsolatainknak és jól szervezett disztribúciós rendszerünknek köszönhetően, a szedéstől a lehető legrövidebb időn belül juttatjuk a termékeket partnereinkhez, figyelembe véve minden élelmiszer-biztonsági előírást.

Elégedett ügyfelek. Fiatalos, udvarias, gyors és erős csapattal dolgozunk, nem verjük le a lépcsőházak falait, nem csapunk 1decibeles zajokat az épületben és sértetlenül hagyjuk ügyfeleink ingatlanjait. Arany felvásárlás , magas törtarany felvásárlási árak, készpénz fizetés azonnal. Felvásárlás - óráig. Budapest Vígszínház u. Befektetési arany felvásárlása és eladása.


A rönkön kívül mintegy 9. Társaságunk vonzáskörzetében működő kisebb faipari üzemek dolgoznak fel. TÖLGY, BÜKK, FENYŐ RÖNK ÉS PAPÍRFA FELVÁSÁRLÁS KÉSZPÉNZBEN. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos online.


Véghasználatból erdei fenyő rönk eladó ipari minőségben (9-6-5-4-3m). Következő termelésünk októberben indul. Rendeljen kollégáinak gyümölcskosarat! Több átmérőtartományban fűrészrönk, export lemezipari rönk , számos bányászati alapanyag, papírfa, forgácsfa, állványfa, hengeres oszlop, szőlőkaró, szőlőtámfa, vastag- és vékony tűzifa jelenti a széles kínálatot.


Az értékesítést hazai és export irányban egyaránt folytatjuk, éves szinten folyamatosan. Régiség és hagyaték felvásárlás.

Kérem csak telefonon keressenek! Herceghalom Pest megye. Kültéri felhasználásesetén a védőszeres telítés nem nélkülözhető.


Az éger erdei választékai: - Furnér- és fűrészipari rönk , - Papírfa. Meghatározó az alacsonyabb rendű választékok túlsúlya. Ebből fakadóan főbb termékünket illetően a nagyobb felhasználókkal (cellulózgyárak, forgácslap gyárak) állunk kapcsolatban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések