2018. június 26., kedd

Áthidaló beépítése video

Végre bekerültek az áthidalók a falakba, így mostmár ki tudjuk alakítani az új ajtónyílásokat :) A GDPR jegyében, az arcokat kitakartam. Perfekt ST áthidaló helyére építhető redőnytok alkatrészeinek beépítési folyamata. A tokról bővebben a fentebbi linkre kattintva olvashat!


Felújítás, a tetőtér beépítése vagy egy szoba felosztása gipszkartonozással – számos oka lehet, hogy miért van szükség új beltéri ajtók beépítésére. De aggodalomra semmi ok. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Utólagos nyílás építése és áthidalók utólagos beépítése I. Beteszem a képeket és kérek javaslatot mit lehet beépíteni, lehetőleg balesetmentesen.


Vagyis kell e áthidaló ha kiveszem az ablakot. További találatok a(z) epitkezes. A nyílások fölötti sávban lévő szerkezeteket, ugyan úgy mint bármely nyílás esetében.


Ha az áthidaló a helyén, hagyjuk meghúzni kicsit az alátett habarcsot, majd miután ellenőriztük a vizet és a szögeket, továbbléphetünk a munka következő fázisára. Az áthidaló bevakolása. Helyezzük be az áthidalót a helyére.


A fenti terv alapján az egyik felén a levegőben áll az áthidalónk, itt Peri lábbal a kellő magasságra emelhetjük és fixálhatjuk. Oldal irányba is támasszuk meg a Peri. A teherviselő áthidaló ­kat célszerű cementhabarcsba fektetni. A tok beépítése után Önnek marad ideje redőnnyel kapcsolatos döntéseit meghozni, hiszen a PERFEKT ST redőnytokba az épülete teljes befejezése után is beépíthetők a redőnypalástok és szúnyoghálók.


A Perfekt ST redőnyrendszer az egyik legnépszerűbb áthidaló helyére építhető univerzális redőnytok! Az elem magas áthidaló azon kívül, hogy illeszkedik a falazó elem magasságához, szerkezeti kialakításának köszönhetően nem igényel külön ráfalazást, vagy rábetonozást. Beépítés után egyből terhelhető. Bakony Kerámia nyílásáthidaló m. Hossz mérete a beépítési helynek megfelelően levágható.


Minimális felfekvési hossz. Ha beírta a pontos értékeket, elküldheti megrendelését. Majd ezeket a sávokat, alu léccel függőbe állítjuk, a felesleg lehúzásával, vagy a hiány pótlásával a függőlegesig.


Az alaprajzi változtatások, funkció váltások szükségessé teszik, hogy oda kerüljenek nyílások, ahol eddig nem voltak, a meglévőeket pedig be kell falazni. PERFEKT ST 2RG BEÉPÍTÉSE A redőnytokot a betonozás előtt alá kell támasztani. Az alátámasztás során a tok mindkét élén végigfutó alumínium profilokra merőlegesen fa lécet helyezünk, mely átéri a tok mélységét. Ennek közepén történik az alátámasztás.


A Porotherm-család termékei között négyféle áthidalóelemet is találunk. Választásukhoz praktikus szempont, hogy elemhosszuk – fajtától. Ilyenkor mérlegelni kell a nyílás feletti súlyterhelést, és ennek tudatában kell megválasztani a nyíláson átívelő betonvas vastagságát. A(z) Tryba nyílászárók gyártása ! Eddig 1alkalommal nézték meg. A képen szereplő ablak kb 60×60-as és egy 125cm hosszú áthidalót építünk be,.


Ablak áthidaló öntés – zsaluzás vasalás betonozás. Ezek a mostani vékony áthidalók csak akkor stabilak, ha fölötte ki van betonozva és a beton már kellően megszilárdult. Csak akkor lehet az áthidalók alatt kiszedni a leendő ajtónyílásból a falat, ha a betonozás már kellően szilárd. Megoldás a falazatba épített, redőnytokot is magába foglaló hőszigetelt áthidaló. Használata egyszerű: a falazatra felültetett áthidalót ki kell tölteni betonnal, ezzel kész az áthidaló.


A nyílászáró beépítése és a külső, színre vakolás után beszerelhető a redőny.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések