2018. június 6., szerda

Műanyag ablak hőátbocsátási tényező

Ug: Üveg hőátbocsátási tényező fokozása Tudjuk, hogy minél alacsonyabb számot látunk az Ug érték mögött, annál jobb az üveg hőátbocsátási tényezője. Ug érték mellet az Uf ( ablak tokszerkezet) és az Uw (teljes ablak hőátbocsátási érték) értékeket is komolyan tanulmányozni. Itt már látható, hogy üveglap kapott Low-E bevonatot, amivel a hőátbocsátási tényező valójában lehet. Természetesen ma már minden homlokzati nyílászáró üveg-légrését Argon gázzal töltik, mely szintén elősegíti a hőszigetelést. Bár még nem annyira elterjedt, de már elérhetőek Argon helyett Kripton gázzal feltöltött üvegek, amelyek még jobb.


A műanyag ablak keretszerkezete.

Két fontos tényező befolyásolja az ablakkeret minőségét. Az egyik az ablakprofil szélessége, a másik a légkamrák száma. Mennél szélesebb egy ablak kerete, annál jobbak az értékei.


Műanyag ablak , ajtó, nyílászáró gyártás, forgalmazással, szereléssel foglalkozó cég. Választható színekkel és akár háromrétegû üvegezéssel szolgálja ki a. Az Optimum család a legjobb választásnak számít korlátozott költségvetés esetén, kedvező ár-teljesítmény aránya megbízható profilt, és az aktuális lakhatás szabálykövetelményeinek való tökéletes megfelelést rejt. Az érték megmutatja, hogy ugyanakkor felületen az adott nyílászáró mekkora hőmennyiséget enged át.


Tehát minél kisebb ez az érték, annál jobb a hőszigetelése az ablaknak (vagy ajtónak). Legyen szó műanyag ablakról vagy fa nyílászáróról, ha pontos elképzelése van, vagy csak kíváncsi mennyibe kerülne a legoptimálisabb áron műanyag ablakcseréje, netán a legolcsóbb ablak ár érdekli, pár kattintással egyszerűen küldheti el ajánlat kérését.

A tisztítás során kerülni kell az erős tisztítószerek és dörzshatású eszközök alkalmazását. További kérdéssel keressen fel minket bemutatótermünkben vagy facebookon! Amikor nyílászárócsere mellett döntünk – legyen szó otthonunkról, irodáról vagy bármely más építményről – bizony, az egész életünket megváltoztathatjuk. Az Inoutic Optimum ablak profil tökéletes ár-érték arányú, megfelelő hő- és hangszigetelést biztosító ablak , mely időtálló stílusa miatt szinte bármelyik épülethez, otthonhoz illik. A többi Inoutic ablak profilhoz képest az Inoutic Optimumnak mindössze mm-es a profilvastagsága, mely megfizethető áron elérhető minőségi kialakítást eredményez.


Balance műanyag ablak. Magas hang szigetelési mutatóik miatt. Felső kategóriás, robosztus kivitel és vízvetős szárnykialakítás a mérleg egyik serpenyőjében, alsó középkategóriás árak a másikban.


Segítség a választáshoz. Az üveglaptól a hőszigetelt műanyag ablakig. Ha megbízol minket, a helyszínen természetesen sokkal pontosabb információt adhatunk, de addig is nézd meg ezt az összehasonlító számítást arra, hogy lás mennyit veszítesz havonta, évente az elavult nyílászárókon.


Az ablak keret hőátbocsátási. Az értéke minél alacsonyabb, annál jobb a műanyag ablak hőszigetelése: Ug. Míg az egyrétegű üveg hőátbocsátási tényezője 5. Bizonyára az az első kérdés mielőtt bárki ajtó, ablak , nyílászáró,.


A kapcsolt gerébtokos ablakok hőátbocsátási tényezője ka~ 0-10. A Uw ( hőátbocsátási tényező a teljes nyílászáró szerkezetre tekintve), minél kisebb értékű – közelít a nullához, annál jobb hőszigetelésű a műanyag nyílászáró szerkezet. Megrendelés előtt tájékozódjon a nyílászárók ezen értékekiről, adatairól.


Fontos szempont azt is, hogy a műanyag nyílászárók.

Nem akarok nagyon hangzatos, és a laikus fülnek értelmetlen szakaszavakat használni, mint a hőátbocsátási tényező , vagy egyéb kifejezések. Ennek az elemnek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy az ablak véletlenszerűen átáll a nyíló állásból bukóba, vagy fordítva. Tehát, nem fordul elő, hogy az ablak nyíljon és bukjon is egyazon időben.


U vagy k érték – mit mutat ez nekünk? Ez nem más, mint a hőátbocsátási tényező betűjele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések