2018. június 11., hétfő

Kárpittisztítás budapest

Fő specialitásom a velúr hatású, textilbőr tisztítás, – microfiber- kárpittisztítás ! Alcantara tisztítás. Ha nincs rajta valamilyen extrém folt, akkor újszerűre meg tudom csinálni. Antelope-t nem tudom vállalni!


Bútor kárpit tisztítás normál bútorszövet.

A fővároson kívüli területekre, kedvező díjszabású üzemanyag felárat számolunk fel. A kis teljesítményű gőztisztítóval próbált kárpittisztítás nem eredményes. A kosz “be ment”, de nem jött ki, mert ugye ez a gép.


Meglepetések helyett, menjen biztosra! A székek, kanapék huzata, a falvédők, az ülőgarnitúrák kárpitja nagyon érzékeny terület. Ha ezek a felületek károsodnak, az gyakran azt jelenti, hogy akár az egész ülőgarnitúra huzatját újra kell.


Kárpittisztítás : csak szakértőktől! Az elpusztult poratkák, és ezek ürüléke, a mélymosásos tisztítás által eltávolításra kerül.

A kárpittisztítás során számunkra semmi sem lehetetlen, vagy megoldhatatlan. Jelenleg, ez az egyik leghatásosabb eljárás, a kárpittisztítás tekintetében. Nem csak a tisztítandó felületről távolítjuk. Székhelyünkön NEM VÉGZÜNK tisztítási munkát, mert napközben folyamatosan úton vagyunk a gépekkel együtt, ezért a kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük, hogy csak előzetes egyezetetés után keressenek fel minket ott személyesen. Szalon új belsőt szeretne autójának?


A legjobb helyen jár! Budapest , Berzsenyi Dániel u. Szolgáltatásaink cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt! Bízza ránk, mi kitisztítjuk! SOS kárpittisztítás , autókárpit tisztítás. Külső, belső autókozmetika, autópolírozás, kárpittisztítás sokéves tapasztalattal.


Profi csapatunk újjá varázsolja az Ön autóját is! Vegye fel velünk a kapcsolatot a legrövidebb úton! Legyen szó ülőgarnitúra tisztításáról, fotel kárpit, kanapé, ágykárpit, kárpitozott szék vagy autó kárpit tisztításáról, hívjon minket, mi kitisztítjuk! Cégek és magánszemélyek részére egyaránt kínáljuk helyszíni kárpittisztítási szolgáltatásunkat.


Büszkék vagyunk arra, hogy mi valóban Bio tisztítószerekkel dolgozunk a kárpittisztítás során! Azért, mert nehezen adják ki magukból a koszt, és mert nem szabad súrolni ezeket a szöveteket.

A gőz általi tisztítás előnye, hogy az autónk belsejét is sterilizálhatjuk vele. A forró gőz és enzim tartalmú kárpit szerünk elpusztítja az atkákat, gombákat és lebontja a baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti az adott felületet. Az autóján használt ápolószereink.


Az ózongenerátoros technológia alapja az oxidációs folyamat, mely során a különféle szennyeződések, baktériumok és vírusok és nem utolsósorban a levegőbe került allergén anyagok (pollen, atka stb.) elpusztulnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések