2018. június 6., szerda

Bent maradt a kulcs a kocsiban

Ha a kulcs a gyújtáskapcsolóban maradt és az autóban van. Nagy nehezen kimásztál a kocsiból úgy, hogy közben mindkét kezed tele volt és még az állad alá is szorítottál valamit. Bennmaradt a kocsiban a kulcs és lezárta magát a fránya autó? Vagy egyszerűen sehol nem találod a kulcsot ? A csomagtartóban maradt a kulcs ! Amikor bezáródott a kocsi ajtó és bent maradt a kulcs !

Hiányzó: bezárt Bezártam az egyetlen kulcsomat a kocsiba – autózz! Vasárnap reggel kocsival szerettem volna a útnak indulni, amit. Kocsiban maradt kulcs története. Avagy hogyan szabadítsuk ki? A helyzet, hogy valószínűleg a pótkulcsot véletlenül bezártuk a csomagtartóba és mivel nincs meg az eredeti kulcs ezért nemtudunk hozzáférni.


Autónyitás, ha bent maradt a kulcs a kocsiban , nem nyílik az autó ajtó, vagy az autó akkumulátora merült le. Roncsolásmentes nyitás, akár záron keresztül is, mintha a saját kulcsa lenne. Gépkocsi nyitás bemutató!

Ajtónyitás zárcsere nélkül, amikor becsapódott az ajtó. Budapesten éjjel-nappal. Hogyan lehet kinyitni az autót, ha bent felejtettem a kulcsot? Autó kinyitás kulcs nélkül.


Kérjük őrizze meg nyugalmát, és hívjon minket! Ne hagyja őrizetlenül az autót, ha a jármű kulcsa látható helyen van. Itt egy remekbe szabott egyszerű módszere annak, hogyan nyissuk ki az ajtót kulcs nélkül.


Bezártuk a kocsikulcsot az autóba. Aki már valaha is bezárta az autóba az indítókulcsot , az tudja, mennyire. Kulcs bent , ajtók, ablakok zárva. Lehetséges hogy valahogy ki tudják nyitni a zárat, vagy be kell törnünk valamelyik ablakot?


A kulcs az autóban, te pedig a legjobb helyen, segítünk! Ha a fenti kérdésre egy határozott igennel válaszoltál, akkor bizony benne vagy a slamasztikában, ugyanis igen necces helyzet, ha a kulcsod a kocsiban maradt. Nyugi, ne ostorozd maga ez bárkivel előfordul, bőven elég hozzá egy kis figyelmetlenség és kész is a baj.


A zár cseréjéhez elengedhetetlen, hogy a zár nyitott állapotban legyen, bizonyos típusoknál a kulcs megléte is szükséges lehet. Természetesen a zár nyitását (feltörését) is vállaljuk, ehhez természetesen igazolni kell a jogosultságot. Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy bennmaradt az autóban a kulcs , az ajtó pedig varázsütésre lezáródott, mi pedig szívtuk a fogunkat, hogy mit is tegyünk.

Ilyenkor előkerültek a drótok, széthajtogatott fogasok, vonalzók és hasonló eszközök, amivel megpróbáltuk felpiszkálni az ajtózárat. DE ENNEK MOST VÉGE! Szerszám Szombat Annyi csak a dolgunk, hogy a lapos párnát – ami így nagyjából másfél-két milliméter vastag – az egyik lehegesztett élnél fogva becsúsztatjuk a kaszni és az ajtókeret közé.


Miután valahogy felegyenesedtél és egy laza mozdulattal becsaptad a kocsiajtót, szinte már.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések