2018. június 19., kedd

Guppi szülőszoba készítése

Szülőszoba nőstény halaknak, akváriumokban alkalmas. Guppi ellető ketrec,ikráztató ráccsal, és ürítő nyílással, mely lezárható(elevenszülő halak részére), kettéosztható, így. Nem tudok segíteni,mert nekem. Jelentem tegnap guppi baby-vel nőtt a létszám. A(z) ivadék hal születése című videót taliotank nevű.


Na, kezdjük a legelején!

Mint tudjuk, a szülőszoba legfőképp arra jó, hogy a terhes anyahalat különkerítsük! A Sziámi Harcoshalat különkeríteni. Beteg halainkat elkeríthetjük, hogy ne fertőzzék meg a másikakat. Nevelhetjük a kishalainkat. Már tegnap észrevettem, hogy a nőstény guppim eléggé ideges és a terhességi foltja már néhány napja eléggé sötét.


Különraktam egy kisebb akváriumba, amelyben nincs sem szűrő sem pedig fűtő. Szerintetek nem lesz így baja? Cserélgetnem kell a vizet míg nem lesznek meg a kicsik?


Ha látjuk,hogy beindul a szülés(vagy már szülés előtt)tegyük át a nőstényt egy szülőszobába: A nőstény a szölőszoba bal oldalán megszüli a kishalakatakik leesnek a szülőszoba alsó részébe,ahonnan fel kell úszniuk levegőért a jobb oldali részbe.

A szülőszoba arra jó,hogyha a nőstény a többi hal közé szülné a. Műanyagból készült szülőszoba , amelyet akváriumban helyezhetnek el, nőstény halak részére. Vajas doboz – vízmerő, alján hálóval szülőszoba. Befőttes gumi – szinte mindent mindenhez rögzíteni.


Tartármártás házilag : így lesz tökéletes – A rántott hal megköveteli maga mellé a kissé fanyar, de mégis isteni tartármártást. A Guppi (lat. Poecilia reticulata) egy olyan akváriumi hal, amely még az akváriumtól messze elhelyezkedő embereknek is ismert, hogy semmit ne mondjon az amatőrökről. Talán minden egyes akvárium legalább egyszer életében tartalmazott néhány gupát, és sokan elkezdték utazni velük, és még most is luxus, szelektív guppy. This feature is not available right now.


Please try again later. A halak a táplálék fehérjéiből szénhidrátokat, és zsírokat képesek előállítani. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


Az én véleményem szerint jobb az, ha az anyát egy szülőszobába rakjuk, ahol a. Kínál Ikráztató, szülőszoba halaknak , elevenszülőknek: XL-es. A szivárványos guppi az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb trópusi eredetű díszhal, a (Poecilia reticulata) a Poeciliidae, azaz az elevenszülő fogaspontyfélék családjába tartozik. Elterjedését tekintve Dél-Amerikában, a trópusi és a szubtrópusi éghajlaton őshonos. Természetesen Európában, Ázsiában … Szivárványos guppi – gondozás, etetés, igények. Nagyon hamar szaporodik, ha egyszer jól érzi magát.


A(z) ivadék hal születése című videót taliotank nevű felhasználó töltötte fel a(z) állatok kategóriába.

Gyenge megvilágítás mellé milyen jól bevált előtéri és háttérnövényeket ajánlotok? Stukatúr nádszövet, lazán kötözött, 1-cm-es hézagokkal. Vakolásra kimondottan alkalmas. Drótszövésű tekercset biztosítunk, így megoldva, hogy a nyári.


VIDEÓ - Bubble Guppies Ebből az interaktív, zenés, akváriumban játszódó sorozatból a gyerekek megismerhetik például a tudomány, a matematika, az irodalo. DÍSZTÉGLA , BURKOLÓ TÉGLA árlista. Dísztégla , burkoló tégla. Fabro Stone címeres tégla. Bramac Római Novo Téglavörös.


Táblás falburkoló dekorlemez (14).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések