2018. június 26., kedd

Garázskapu karbantartás

Garázskapu karbantartás. Szinte bármelyik hiba megelőzhető folyamatos karbantartással. A kopóalkatrészek és az elektronika megfelelő idejű és szakszerű revíziója filléres tétel a meghibásodások esetén fizetendő költségekhez képest. A karbantartás kérdésével nem akkor kell foglalkoznunk, amikor garázskapunk már meghibásodott, ez a művelet a megelőzés érdekében zajlik, rendszerességgel.


A szakemberek szerint is sok esetben elkerülhető lenne a meghibásodás vagy rosszabb esetben baleset, ha a karbantartás megtörténne megfelelő időközönként. Tudjuk azt, hogy nem egyszerű a választás és a döntés, Önnek sem mindegy, hogy mire költi a pénzét.

Segítünk kiválasztani a leginkább megfelelő megoldást. Ingyenes felmérést, konzultációt biztosítunk Önnek. Kiemelt figyelmet fordítunk a. Ez a videó a garázskapu karbantartás fontosságát, és a garázskapu biztonsági kiegészítőinek.


Az emberek addig nem foglalkoznak a garázskapu karbantartás kérdésével, míg meg nem hibásodik vagy el nem romlik a használt garázskapu. Tapasztalataink szerint sok esetben a probléma megelőzhető lenne rendszeres karbantartással! Ditec Normstahl garázskapu tervezés, kivitelezés, karbantartás. Mindannyian a legjobbra vágyunk!


Olyan megoldásokra, amelyek elkápráztatnak, amelyek lenyűgöznek, amelyek hasznosak és amelyek időtállóak.

Alábbiakban megtekintheti karbantartási útmutatónkat. HATÁROZATLAN IDEIG ZÁRVA tart. A webáruházunk addig is üzemel, rendelések leadására van lehetőség, de ezeket majd csak az első nyitva tartási napunkon tudjuk feldolgozni. SZF Adatvédelmi nyilatkozat Garancia Képgalériánk Adatvédelmi tájéko.


Mechanikai és elektromos hibák elhárítása. Sorompó javítás, karbantartás. Kapu távirányító pótlás. Amennyiben ön saját maga szerelte be garázskapuját, a karbantartással nem tudunk további garanciát biztosítani.


Az aktuális árakról kérjük, hogy érdeklődjön értékesítő kollégáinktól. Az éves karbantartás iránti igényét kérjük. GATE a GATE Csoport tagjaként több mint éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére kapu gyártás, telepítés, szerviz, karbantartás esetén. Járványidőszak alatt munkavégzés Kedves Ügyfeleink!


Meglévő rendszerek karbantartása. További intézkedésig kollégáink a jelenlegi időszakban is dolgoznak és helyszíni kilátogatással javítják az elromlott kapunyitó berendezéseket. Természetesen az év minden szakaszában fontos hangsúlyt fektetünk a higiéniára, így a mostani a korona vírussal kapcsolatos intézkedések sem okoznak számunkra. Lakossági garázskapuk és ipari garázskapuk szervizelését vállaljuk. Helyszíni garázskapu javítás kiszállással és garanciával.


Szekcionált garázsajtók javítása, kötélcsere, rugócsere akár órán belül. Cégünk mint ECOTOR, DITEC, HÖRMANN garázskapu és EUROHOLZ fa garázskapu szakkereskedés, teljes körű szolgáltatást nyújt: helyszíni felmérés, szaktanácsadás, beépítés, automatizálás, karbantartás , garanciális és garancián túli javítás, teljes körű kivitelezés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések