2018. június 22., péntek

Faipari ragasztó d4

Faipari ragasztónikat a fával foglalkozó szakemberek minden csoportjának ajánljuk. Ha nem, hívjon, biztos találunk megoldást! Kis felhasználóknak inkább a kétkomponensû terméket ajánljuk, mert a Ponal Super ragasztó már 7g-os kiszerelésben is beszerezhetõ és az egy darab tasakos Ponal DEdzõvel egy kilógramm terméket tud Dvízállóságú termékké változtatni.


A fel nem használt keverék sem veszik el, a továbbiakban D3-ként használható. A ragasztó felhasználható beltéri, nedvesség hatásának ki nem tett faipari termékek gyártásához, bútoripari csapos kötések ragaszásához, nagyfrekvenciás présekhez.

A Technobond Fa Special ragasztót keményfához fejlesztettük ki, ezért filmje nagy szilárdságú, kemény. Egyéb fákhoz a Technobond Fa Expressz gyorsragasztónkat ajánljuk, amelynek filmje lágyabb. Terjeszkedni kezdtünk külföldre és mára az eladott termékeink több mint százalékát Romániába exportáljuk, illetve megkezdődött a szlovákiai export is. Több új viszonteladóval kezdtünk dolgozni országszerte, mely megkönnyíti a ragasztó gyors el juttatását a vásárlóinkhoz. A termelés töretlen fejlődése.


Technocontact PUR 1K vákuumprés ragasztó. Papíripari ragasztók. TECHNOBOND D 1-komponensű vízálló PVAc ragasztó hideg és meleg préselésű ragasztáshoz.

Kiváló minőségű magyar ragasztó. Alkalmas ajtók, ablakok, kerti bútorok, laminált konyhai pultok és vizes helyiségek bútorainak ragasztására. Alkalmas belső terekben erős vizes hatásnak, illetve megfelelő felületvédelemmel. Ragasztóanyagok kis-, közép- és nagyvállalatok számára.


DGYORS TAPADÓHÍD 1KG NEM NEDVSZÍVÓ ALAPFELÜLETEKRE és még termék közül választhat a kategóriában. A TECHNOBOND Dragasztó használata alkalmas belső terekben rövid ideig tartó magas légnedvességnek és vízhatásnak, valamint mérsékelt klíma melletti kültéri igénybevételnek kitett ragasztott szerkezetekben, amelyekben a ragasztott kötésnek legalább az egyik összetevője fából vagy szerkezeti anyagból készül (mint pl.: lépcsők, ajtók, ablakok) valamint laminált. DÁltalános faipari ,felületi ragasztás,furnérozás,szerelés. A gyártási oldalról megközelítve az arányokat, elmondhatjuk, hogy a gyártott mennyiség -a faipari ragasztó , míg a maradék -on papíripari ragasztók, csomagolóipari ragasztóink és egy-két speciális termékünk osztozik. Ilyen értelemben kijelenthetjük, hogy a Szolvegy Kft.


FAIPARI FELÜLETKEZELÉS KORSZERŰEN. A kor elvárásainak megfelelő, magas minőségű, ipari anyagok, fa felületekre beltéri és kültéri használatra. Dvízállóságú oldószermentes faipari ragasztó.


Száradás után erős kötésű, átlátszó ragasztóréteget képez, amely ellenáll a dinamikus és statikus terheléseknek, valamint a légköri hatásoknak. D-es PUR Kleiberit 501. Alkalmazás: mindenféle fa – kemény, puha, trópusi – valamint furnér és műanyag lapok forgács és multiplex lapokra történő ragasztásához. Kültérben is használható.


Egykomponensű, vízálló ragasztó pl.

DANA Haerder 9vagy Mork. Bekeverési arány: 1rész ragasztó és 5-rész térhálósító. A Danafix 4Degykomponensű, PVAc alapú faipari ragasztó ipari alkalmazásokhoz, ahol áttetsző kötés és Dvízállóság a követelmény.


Polivinil-acetát alapú diszperziós ragasztó , mely minden olyan fatípus hideg és meleg ragasztására alkalmas, mely nincs hosszú távon nedvességnek kitéve (pl. konyhai és fürdőszobai bútorok, beltéri ajtók, korlátok).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések