2018. június 27., szerda

Zártszelvény szabvány

ZÁRTSZELVÉNY SOR (db) 7-8-állványos gépek végzik a munkát a zártsoron. A zártsoron a csőforma a kiinduló. Orgonasípszerűen épülnek egymásra, van közöttük kis átfedés a gyártott kategóriában.


Kötegben történő zártszelvény vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! Budapest, Gyógyvíz utca 1.

Igény esetén, megrendelésre a honlapon szereplő termékeken kívül egyedi színű és méretű dugók is kaphatók. Cégünk lemez- és rúdanyagok szabvány szerinti ultrahangos vizsgálatait végzi, ezt követően pedig a vizsgált anyagról jegyzőkönyvet állít ki. Emellett vállaljuk egyéb roncsolásos és roncsolásmentes vizsgálatok elvégzését is. A horganyzott zártszelvény a kívánt méretre szabható, méretre furatolható. Oszlopok, kapukeretek, kerítésoszlopok, teraszok szükséges és tartós kelléke.


Vasáruház, ahol minden kapható! Acél, réz, alumínium, rozsdamentes acél termékek széles választéka.

Lemez, cső, zártszelvény minden méretben. Országos házhoz szállítás nagyon kedvező feltételekkel! A zárójelben az elôzô szabvány szerinti jelölés van feltüntetve. A dezoxidálás módja teljesen csillapított acél. Ezen acélminôségek horganyozhatóságának biztosításához a felhasználó által igényelt szilíciumtartalom megadása szükséges.


A legáltalánosabb – és az általunk is ajánlott – a max. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. UniCredit Bank Hungary Zrt. Az SSAB Domex Tubes a sokoldalú, nagy szilárdságú zárt idomacélok termékcsaládja, számos személyre szabott lehetőséggel és előnnyel.


Mivel a zártszelvények kitűnő horganyozási tulajdonságokkal rendelkeznek, korrodáló hatású környezetben is használhatók, horganyzott zártszelvény. Közepes szilárdsággal rendelkeznek, jól megmunkálhatóak, eloxálhatóak, ezáltal felületük esztétikussá válik. Az oszlopaink jellemzően 60×vagy 60×mm-es zártszelvény , illetve Øcsőszelvények felhasználásával készülnek. Speciális helyekre – mint pl. Mérettáblázatok, súlytáblázatok, csőméretek és karima méretek az Euromix NK Kft-nél.


Falvastagságok, acélcsövek súlytáblázata. Németh György Lektor: Dr.

Méret-és súlytáblázat: LAPOSACÉLOK - Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07. Nagyon sok fejtörés,mit hogyan,szakember kérdezgetés(Habi eladó)sok esztergálás még több hegesztés. Az alu zártszelvény a profiltól abban különbözik, hogy a profil szelvénye nyitott.


Az alumínium zártszelvényeket főleg állványzatok szerkezeti elemeiként láthatjuk viszont. Perforált lemez ötvözetlen acél, rozsdamentes , horganyzott, tűzi horganyzott, alumínium, sárgaréz, vörösréz, bronz. Rozsdamentes termékek.


Ha meg szeretné tekinteni vagy ki szeretné nyomtatni a tanúsítványt, kérem töltse le az alábbi linkre kattintva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések