2017. december 19., kedd

Huzatot kapott fog kezelése

A fog lehet érzékeny a huzatra, de ha ezt az érzést így fogalmazzuk meg, akkor ott a fog egyéb problémájáról is beszélhetünk. Röntgen felvétel kiértékelésénél követően tudnánk konkrétumot mondani, de javasoljuk keresse fel fogorvosát. S persze azért is van, mert tavaly az egyik jobb oldali fog tört el a korona alatt, azóta a másik oldalon ettem, és most meg a bal oldalon is eltörött. Azzal a panasszal fordulok Doktor Nőhöz hogy a barátomnak huzatot kapott a foga. Sajnos nem vált panaszmentessé, továbbra is fáj ráharapásra.


Néha azt érzem, mintha nem is a fog fájna, hanem azon a részen az állkapcsom.

Az a kérdésem lenn, hogy tömött fog kaphat huzatot és lehet. Sokat voltam szeles időbe az elmúlt napokban,lehet-e hogy huzatot kapott ? Ennek megtalálása a kezelés leglényegesebb momentuma, és az. Arcidegbénulás tünetei és kezelése. Amennyiben vizsgálatokkal igazoltan semmilyen szervi elváltozás, betegség nem áll a vissza-visszatérő fej-, fog -, fül-, váll-, nyakfájdalom hátterében, úgy a tüneti kezelések (izomlazító gyógykrémek lokális alkalmazása, borogatás, fájdalomcsillapítók és gyulladáscsökkentők, antibiotikum szedése) segíthetnek megszabadulni a fájdalomérzettől. A két levegőmozgató eljárás abban is hasonlít egymásra, hogy az általuk okozott megbetegedések szinte egy az egyben megegyeznek.


Tényleg nagyon fáj. A vakációban kirándulni voltunk és minden bizonnyal huzatot kaptam,fáj az egész bal felem.

De a legjobban a fogam. Az a fogam,amelyet nemrég tömettem be,de egyszerűen annyira fáj,hogyha már az ujjammal hozzáérek vagy a másik fogammal érzem,hogy belehalok. Hogy fájhat ennyire?


Megfázott vagy huzatot kapott a fogam. Mit tehetnék a fájdalom ellen? Milyen az amikor a szem huzatot kap? A kötőhártya-gyulladás oka lehet bakteriális fertőzés (ez általában mindkét szemet egyszerre érinti, a szemekből nagy mennyiségű sárgás genny ürülhet), vírusfertőzés (ilyenkor előbb az egyik, majd néhány nappal később a másik szem lesz gyulladt, a váladék tiszta, vízszerű), vagy allergiás, túlérzékenységi reakció. Múlt héten kissé érzékenynek éreztem a felső középső fogamat ( elnézést nem tudom mi a nevük), kamilla teával öblögettem, kalciumot és c vitamint vettem be, nap múlva elmúlt.


Huzatot kapott a fogam? Egyszerűen, az őrület határán állok, semmilyen gyógyszer nem segít. Alternatív megoldások? Kérlek, segítsetek, ha tudok valami alternatív megoldást, esetleg házi praktikát a problémámra!


Azt is garantálom, hogy ezeket az alapanyagokat mindig meg fogod találni a boltok polcain, mert senki nem fog liter szám ecetet vagy több kilónyi mosószódát felhalmozni otthon! Ha csak nem tudják mire kell! Ha a fájdalmat fogszuvasodás okozza, akkor a fog a kopogtatásra is érzékeny és a fájdalom folyamatosan is fennállhat, lüktető jellegű is lehet.


Minél mélyebbre hatol a szuvasodás, annál hevesebb fájdalmat okoz, és annál sürgősebb, hogy felkeressen egy fogorvost, mivel idővel egyre kisebb a fog megmentésének esélye. A kötőhártya gyulladás kezelése két részből áll, az egyik a kiváltó ok megtalálása, és lehetőség szerinti megszüntetése, a másik pedig a tünetek csillapítása. Mint a legtöbb betegségnél, az állatorvos legfontosabb feladata, hogy megtalálja a kiváltó okot, míg ezt nem tesszük meg, végleges gyógyulásban nem reménykedhetünk.

Körömvágáshoz lekerekített végű körömolló a legalkalmasabb, melyet csak a baba körmének vágására használj. Az ollót minden használat előtt fertőtlenítsd! Alvás közben próbálkozz a köröm levágásával, hiszen ekkor a legnyugodtabb a baba, és nem fog tiltakozni ellene. Minden jog fenntartva.


Az oldalon szereplő információk nem minősülnek orvosi szakvéleménynek, panaszaival keresse fel orvosát, gyógyszerészét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések