2017. december 28., csütörtök

Kijelzővédő üveg felrakása

Az üvegfólia, vagy más néven edzett üveg képernyővédő felrakása nagyon egyszerű. Ebben a videóban megmutatom, hogyan csinál hogy tökéletes legyen az eredmény. Az extrém nagy ütésektől az edzett üveg összetörik, végszükség esetén így vezeti el az ütések erejét.


A kijelzőt semmilyen károsodás nem éri. Különleges technológia? Biztonságos védelem? Törhetetlen kijelző?


A hajlított szélű kijelzős eszközöknél tényleg ez a legjobb megoldás? Vajon mire jó az Xpro új, UV-fényre. Felrakása minden eddiginél könyebb, olcsó megoldás, mely. Mivel nem üvegfólia , ezért a felrakása picit nagyobb odafigyelést.


Ft közötti összegbe kerülnek ,. Xpro UV reagens kijelzővédő üveg felrakása. Edzett üveg kijelzővédő. Aggódsz, hogy buborék kerül alá? Félsz, hogy nem takarja megfelelően a kijelzőt? Izgulsz, mert még sosem csináltál ilyet?


Tedd félre az aggodalmakat! Kövesd a leírást lépésről-lépésre, és biztos lehetsz a tökéletes eredményben. Sokféle létezik belőle (pl.: PET, TPU), vannak amelyek már több rétegből is állnak, mint például a polimer anyagból készült Anti Shock kijelzővédő fólia, de van már belőlük kimondottan az ívelt (hajlított) szélű kijelzőkhöz készült, teljes lefedettséget biztosító Ultra Clear 3D kijelzővédő fólia is.


Kijelzővédő fóliák. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. H keménységű, karcálló és ütésálló, ultra vékony üvegfólia értékesítése, amely csupán értékkel marad el a gyémánt keménységétől.


Ugyanis nagyon oda kell figyelni arra, hogy ne keletkezzen alatta légbuborék. Azt mondják a szakértők, hogy hiába készül minden újfajta telefon kijelzője karcálló bevonattal, mégis megtörténhet a baj. Többféle üvegfólia létezik, így rengeteg lehetőségünk van.


Van, ami csak szimplán lefedi az üveget, van, aminek a szélén gumi van, így esésnél még jobban védi, illetve teljes. Ezen kívül általánosságban elmondható, hogy a sima fóliák ideje lejárt. Bár előnyük a flexibilitás, csak egy rétegből állnak, így csak a kisebb karcolásoktól védik telefonunkat, az esésből, feszültségből adódó károkat nem képesek megelőzni.


Védd meg az Alcatel készüléked kijelzőjét a leggyakoribb, hétköznapi balesetekből eredő sérülésektől egy erős képernyővédő fóliával vagy üvegfóliával! Glass Üvegfólia Egyszerű Felhelyezése. A hagyományos kijelzővédő fólia jellemzően műanyagból készül, olcsóbb, kevésbé merev, mint az üveg , viszont emiatt könnyebben karcolódik. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A speciálisan edzett, lekerekített szélű, mm vastag, fekete keretes üvegfólia az új technológiájú 3D lekerekítettségének köszönhetően az Apple Watch széleire rásimul és körbefut.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések