2017. december 12., kedd

Galaxy fitness győr

Weboldalunk frissítés alatt áll, ezért hiteles információkat a facebook oldalunkon találtok ideiglenesen! Győr meghatározó edzőterme és fitnesz centruma vagyunk, a város közepén, a távolsági buszpályaudvarnál. Egy olyan heveder, mely végein fogantyúk( a kéznek) és bújtatók(a saroknak,lábfejnek) találhatók.


SpinRacing zenés, csoportos, kerékpáros, aerob edzésprogram. Abszolút sláger a fitness stúdiókban. A felmelegített test jótékony hatással van szervezetünkre, a vérkeringés jobb lesz, fokozódik a vérellátás, felgyorsul a szervezet salakmentesítése. A Yakuza Fitness egy saját testsúlyos edzések tartásával foglalkozó edzőterem, amely csoportos és személyi edzéseket kínál Győrben az ETO Park II.


Földes Gábor utcáról ide a Kálvária utcába a Galaxy. A képekből összehasonlíthatjátok, hogy mennyit változott a klub ez alatt az idő alatt. Description: Kedves Érdeklődő! A sporttársak életkortól függetlenül tegeződnek, ezért mi is így szólunk Hozzád. Molnár Petra TRAMBULIN JUMPING FITNESS órájának bemutató, kedvcsináló videója.


Galaxy Fitness Club , Szombathely, Hungary. Ha tudjátok, mit kezdjetek a TRX-kötéllel, kettlebell-ekkel, cross- fit eszközökkel, akkor bátran használhatjátok funkcionális részlegünket. Még több információ a fitness helyek oldalon. Autóval megközelítve a komplexum előtt, mellett található parkolóhelyeken ingyenesen parkolhatnak vendégeik, valamint közvetlenül az épületben található férőhelyes parkolóban is van parkolási. További fitness termek Győr -Moson-Sopron megyében.


GALAXY GYŐR - TRAMBULIN JUMPING FITNESS Petrával 4. Smeller Kitty ENERGIZÁLÓ ALAKFORMÁLÓ AEROBIC órájának bemutató, kedvcsináló videója. Elfelejtetted a fi. With new tracks and routines every month Metafit is a challenging, focusses class that gets better and better (or tougher and tougher)!


Colosseum Fitness Club edzőterem Győrben az Árkád mellett. Mítoszok és tévhitek a testépítésben. Legtöbben sajnos súlyos dogmák áldozatai vagyunk testünk átalakulásának folyamatát illetően, mely elsősorban félretájékoztatásból,vagy saját értelmünkre való támaszkodásunkból adódik. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld!


Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre. Fedezd fel a világot magad körül! Samsung okosórák és viselhető kiegészítők.


Találd meg a legjobb okosórát a hordozható elektronikai cikkek között! Speed- Fit Fitness Studió Győrben, mottónk fitnesz mindekinek. A SPEEDFIT küldetése, hogy segítsen neked elérni azt a fizikai állapotot, amiben jól érzed magad. Legyen a célod kockás has, feszes fenék vagy csak egyszerűen mozogni szeretnél, mi mindegyikben tudunk segíteni. KontaSport Kálvária út 4-10.


It also has a heart rate monitor, can automatically detect six workouts, shows you. Fitness terem - Győr Fitnesz termek, konditermek, edzőtermek, sportklubok és hasonló helyek Győrött, ahol edzhete erősítheted magad. Ha fogyni, zsírt égetni, erősíteni, alakodat formálni, kondiciódat javítani vagy csak edzeni, mozogni, sportolni szeretnél, akkor egy konditeremre van szükséged.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések