2017. december 26., kedd

Eke kormánylemez gyártás

Réselt kormánylemezes IH eke. A kormánylemez szárnyrészén a csúszósúrló-. Gyártó cégként, a Castolin továbbra is befektetéseket tesz termelési hatékonysága növelése, a minőség javítása és a termék típusok számának növelése . Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől.


Az alábbi főbb termékcsoportokban.

A könnyített és középnehéz kivitelű ekék túlterhelés elleni biztosítása nyírócsapos, a nehéz kivitelűeké szakítócsavaros. Az ekék hántó (beforgató) lemezei, illetve a kormánylemez toldatai biztosítják a jó aláforgatást. Elfogadom és tudomásul veszem az Adatfelhasználási szabályzatban és az Általános szerződési feltételeket. AKPIL lengyel eke alkatrészek. GDPR, továbbá a saját.


B2eke alkatrészek. EBERHART eke alkatrészek. Gassner eke alkatrészek.

HEGER eke alkatrészek. KRONE eke alkatrészek. Kuhn Huard eke alkatrészek. A réselt kormánylemez használatának előnye a telivel szemben az, hogy az eke vontatási ellenállása a talaj agyag és nedvességtartalmától függően akár harmadára is csökkenthető. Ha a gyakorlati szakembereket megkérdezzük, mi a legfontosabb előnye a Kverneland ekéknek a versenytársakkal szemben – nem kell sok gondolkodás, hogy megkapjuk a választ: anyagminőség, hőkezelési.


Lásd még: lemez, kormány, eke , réselt kormánylemezes eke , kormánylemezes eke , kormánylemez -toldat – termék, szolgáltatás, gyártás. BFE kormánylemez osztott J –, 150. Eke (kétfejes, gólyanyakas, műanyag kormánylemezes , csólyosi) eladó. Ingyenes hirdetés az Irányáron 68. Lovas Eke Alkatrész ellenőrzött és értékelt eladóktól – Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera.


Nyomtatás RABE WERK eke alkatrészek. Alpler 3-as váltvaforgató eke készletről réselt kormánylemez , beforgató lemez, szállító funkciós kerék Az ár irányár! Lemken kormánylemez.


Az ilyen kormánylemez különösen tapadós, nedves talajok szántásánál használható előnyösen. Az Opall-Agri palettáján megtalálhatók az ekék, magágykészítők, talajlazítók, rövidtárcsák, grubberek és hengerek, valamint igen jelentős a kopó alkatrész gyártás a konkurens munkagépek részére. Az előhántó tömődésre hajlamos.


Válasszon a(z) Eke alkatrészek termékcsoport termékeiből a(z) Kom - Belt Kft webáruházában.

Az univerzális kormánylemez kialakításnak köszönhetően a szántás minősége érzéketlenebb a szántási sebességre, és a teljesítmény szükséglet minimalizálható. Az eketestek nagy osztástávolsága, a növelt mintegy 8mm-es gerendely magasság, valamint a felszerelt beforgató lemezek jelentős tömegű szerves anyag. Kormánylemez - eredeti Överum ekékhez Termékek megtekintése. Naud - Trágyaalászántó kormánylemez Termékek megtekintése.


Ekecsavar - gyári jelzés nélkül Termékek megtekintése. Az eke gerendelye 120x120xmm, magas keménységű zártszelvény, amely az ekefejeknek jó tartást és stabil felfogatást biztosít. Az eke egyéb részeire is a legellenállóbb anyagot használják fel, amelyeket a gyártás során tovább nemesítenek, hogy minőségi termék legyen magas használati értékkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések