2017. december 11., hétfő

Dió feldolgozó üzem tarpa

Dió feldolgozó üzem tarpa Diófeldolgozó üzem rekonstrukciós munkák, szárítószekrények pótlása. Az új diófeldolgozó üzem közvetlenül embernek ad munkát, legalább száz diótermesztőt kíván integrálni, de a szárított dió tisztítása további. A képlet azonban nem ennyire egyszerű – kezdi a Tranzit- Dió Kft. Második cégünk pontosan évvel később Valach Land Kft.


Fő profilját az őstermelésként is folytatott mezőgazdasági gyümölcs termesztés és új feldolgozó üzemeinkben történő elsősorban homoktövis illetve dió feldolgozás adja. The Menu footer_menu is not defined. Fő tevékenységünk dió termelése, feldolgozása és értékesítése. Nem az egekig érő mennyiségi növekedés, hanem a megbízható kiváló minőség és az ehhez kapcsolódó ugyanilyen szolgáltatás a célunk.


Mi csak a dióhoz szeretnénk érteni, de ahhoz nagyon. Lakossági bejelentés nyomán ellenőrzött egy Baranya megyei állati melléktermék feldolgozó üzemet a NÉBIH. Az egyébként engedéllyel rendelkező vállalkozás műk.


Ennek a helyzetnek a felismerése vezetett a Tarpa Manufaktúra Kft. Hamarosan másfél milliárd forintos beruházás érkezik községünkbe, egy gyümölcs feldolgozó üzem formájában és turisztikai szempontból is jelentős fejlesztés várható, egy Tarpa – Badaló között megépülő kerékpárútnak köszönhetően. A tervek szerint a feldolgozó mellett hamarosan kerékpárút is épülhet a beregi község és a beregszászi járásban fekvő Badaló (Badalovo) között.


Az összes üzletrész ára 1. EUR, a megadott Forint ár csak irányár, mely az árfolyam miatt változhat. Amig a tulajdonunkban van a birtok folyamatosan beruházások készülnek (most a feldolgozó üzem gépeit bővítjük szárító, osztályozó, válogató, csomagoló, árumozgató gépekkel), melyek az árat folyamatosan növelik. Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől. A rendezvény zárásaként a Tranzit- Dió Kft. Az üzemlátogatás keretében a dió beérkezésétől egészen a csomagolásig és tárolásig minden technológiai fázis bemutatásra került.


Az üzem szezonban műszakban dolgozik, műszakonként fővel. Igazi kuriózumnak számít a kenyérben a dió. Aki szereti a gasztronómiai különlegességeket, annak mindenképpen meg kell kóstolnia. A dió köztudottan energia és tápanyagokban igen gazdag, így az élvezetek mellett nem elhanyagolható a kenyér szervezetre tett kedvező hatása sem.


Content tagged with feldolgozó. Milliárdos beruházások indulnak a Beregben és Kárpátalján – jelentette be a gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár Tarpán, a 15. Tarpa község Nyíregyházától északkeletre, mintegy km távolságra található. Az elmúlt évszázadokban nagy jelentősége volt a tarpai hegyen a szilva, körte, alma és szőlőtermesztésnek.


Egészen korai adat van arról, hogy nagy mennyiségben főzték itt a jó minőségű tarpai szilvapálinkát. A termékcsalá az előállítási helyről a Tarpa márkanevet kapta. Miközben a Tarpa márka megtalálható több uniós ország prémium kategóriájú és bioüzleteinek polcain, a gyártási folyamatok manufakturális jellege a mai napig megmaradt. Március 16-ig van lehetőség pályázni kkv-k számára vállalkozások hatékonyságát és jövedelemtermelő képességének erősítését célzó felhívásra.


Javulást hozhat-e egy feldolgozó üzem létesítése? SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOM A DIÓ TERMESZTÉSE Jelentősége: termesztése a világon elterjedt. Kínában ősidők óta termesztik, innen terjedt el Japánba, Indiába, majd a Kaukázuson át a világ többi részére is.


A dió tápértéke a legnagyobb az összes gyümölcs közül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések