2017. december 7., csütörtök

Nagy lyukú kanava

Vervaco suba technikával hímezhető nagy lyukú kép. Alapanyaga előfestett kanava , színes akrilfonalakkal. Az előnyomott, nagy lyukú kép gyorsan készül, a vastag fonal tömören betakarja a réseket. Az akrilfonalakat egységesen darabolva találod a csomagban, és a fonalak befűzéséhez subatűt is találsz.


Nagy lyukú kanava () - azaz öltés cm-en. Vastag fonalhoz, vagy duplafonalas csomózáshoz ajánlott.

Kanava : Sokféle gobelin alapanyag lehet – a lyuknagyságtól és az öltésszámtól függően – a hagyományos, nagy lyukú gobelintől a tűgobelinig bezárólag. Tartós hímzések (könyvjelző, dekoráció) készítéséhet alkalmas kanava. No igen, de azért a gobelin kanava egészen más tészta, mint az.


Vízben oldódó kanava (BDC90). Gobelin kanava , Hímezhető méteráru, Éva Kézimunka. Ez egyébként viszonylag sűrű szövésű vászon lesz. Erre az anyagra szokás a keresztszemes. A cukkinit megmossuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd sózzuk, kicsit állni hagyjuk, végül pedig.


Egyszerű húsvéti hidegtál Megtisztítom a tojásokat, a hagymákat és a zöldhagymát.

Kell hozzá suba- kanava , ami egy elég kemény és nagy lyukú anyag (hasonló a gobelin anyagához, csak durvább), horgolótű és sok-sok fonál. Ennek mennyisége menet közben derül ki - legalábbis én nem tudtam a kezdetek kezdetén, hogy miből m. A kosár jelenleg üres. Egy újabb kiváló recept egyserpenyős fogáshoz. Nem kell feleslegesen összepiszkolni a konyhai tálakat és serpenyőket, elég, ha a hozzávalókat felvágjuk, lereszeljük, rétegezzük, majd végül megsütjük.


A darált hús már készen, ledarálva kapható, így ez is lerövidíti az elkészítési időt. Kiváló menü gyors vacsorának vagy ebédnek. A „Lusta” háziasszonyok.


Vélemények a termékről. A kész párna mérete: 40xcm. Legyen Ön az első, aki véleményt ír! További vélemények és v. Hasonlítsa össze az árakat! A kategóriában db termék van.


Termékek egy oldalon: ár. Név szerint növekvő Név szerin. Az ár az áfát tartalmazza. A céklát megmossuk, meghámozzuk, nagy lyukú reszelőn lereszeljük.

Hozzáadjuk a fűszereket, a lisztet, a tojást, és alaposan kikeverjük. Ha nagyon lány lenne, adhatunk hozzá még egy kis lisztet. Az olajat öntsük egy lábasba vagy serpenyőbe, és ha már forró, kanállal szaggassuk bele a céklás masszát. Csak a nagy becsben tartott mesterek vállalkoztak az elkészítésére, akik különleges díszruhában készítették a gobelint.


Kétféle gobelin létezik, de mindkettőnek az alapanyaga a kanava. Az egyik a tűgobelin, amelyik a kisebb lyukú fajta. A tűgobelin készülhet kanavára vagy gyöngyvászonra, és vékony.


X 60-as méretű gobelin téli tjképpel ez nagy lyukú ami 1cm-nél négy ötést jelent,de szép lett így is. Egy szép kerettel olyan mint egy festmény! Sűrű, tömör csomózáshoz ajánlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések