2017. december 25., hétfő

Beton hatású falfestés

Vintage és antik falfestés workshopunkon várunk szeretettel. Ha megtanulná hogyan lehet vintage hatású rétegelt, struktúrált felületet létrehozni falon, -Ha szeretnéd megtanulni, milyen technikákkal érjük el, hogy beton hatású , márványhatású, műbőr hatású , bársony hatású és ombre (színátmenetes) falad legyen, -Ha nincs kedved kifizetni egy festőnek 20. Marmorio, velencei stukkó, kenhető műmárvány, látszóbeton, ardex, polir-beton, dekorbeton, ivánka, ivanka, betonutánzat, oikos travertino, betonfestés. A profi festők gyorsak, hatékonyak és olyan technikákat dolgoztak ki, amelye remek eredményekhez vezetnek, miközben a festés egyszerűnek látszik.


Minden egyes festő egy picit eltérő módszerrel és igényekkel dolgozik, de a profik mind ismerik a jó festés titkait, mi pedig munka közben nekik segédkezve most összegyűjtöttük ezt a alapvető trükköt. Beton, rusztikus, struktúrált hatású falfestést tanulhatsz velünk. Ha nem akarsz fizetni egy festőnek 20. Ft-ot nm-enként, gyere és tanulj velünk!


A tanfolyamunkon bársony, beton, márvány, műbőr hatású falfestést is megtanulsz, miközben színátmeneteket, beton hatást, 3D effekteket is megtanulsz használni. SHABBY CHIC falfestés -durva, vakolatlan hatású 3D-s felületek:. Jó fedőképességű, diszperziós festék fűrészporostapéta- hatású struktúrával. Megfelelő alapfelület a téglafal, beton , vakolat.


A különböző mérgező, maró hatású , savas és lúgos kémhatású vegyszerekkel. Bababarát falfesték , fertőtlenítő. Work in progress - az általunk készített beton hatású fal utólag festhető, így bármilyen dekorációs falfestés kerülhet rá. Ebből például egy óralap lett.


Megszépítenéd az otthono de nem tudo hogyan kezdj hozzá? Less el kreatív megoldásokat, eredeti ötleteket és inspirálódj a TVDesign Műhelyéből. Ha pedig a színválasztás.


Festés címke szó természetesen nagyon sokszor megjelenik az Álmaimotthona portálon, hiszen ez egy lakberendezési, dekorációs, építkezési portál, ahol megtalálsz mindent a házak, kertek világáról. A nem esztétikus betonfalakat is széppé lehet varázsolni. Klasszikus mediterrán fal festés , új minimalista modern falfelületek.


Egyedi, különleges falfestés , falfelületek készítése Pécsen és országosan. A tapadásjavító hatású alapozás után hordható fel a betonfesték. Hogyan lesz mediterrán hatású a fal? A mediterrán falfestés nem éppen olcsó technológia, de sokak szerint megéri!


Hónapok óta nézegettem már szürke, beton (de legalábbis beton hatású ) lámpát vagy foglalatot egy bárpult fölé. Ami jól nézett ki, annak az ára volt riasztó, ami meg jó áron volt, annak vagy a színe, vagy a formája nem tetszett. Betont foglalatot önteni viszont nem akartam.


Már teljesen lemondtam a dologról, amikor. Gyakran fordulnak elő beton -falelemeken, a zsaluzatkenő anyagokból eredően. A közvetlen olajtüzelésű kályhák járulékos, gyakran maradandó falszerkezeti károsodást (olajkorróziót) idéznek elő.


Az olaj jelentős része ui. Elvileg drága, specko glettek, szerszámok kellenek a különböző effektekhez ( beton , márvány,). Próbálj meg bátran sima gipsszel durván, foltosan vakolni.


Aztán kis felületeket lefesteni és gyorsan-gyorsan szivaccsal le is törölni, hogy igazán randa legyen-nekem sikerült!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések