2017. december 15., péntek

Autó ablak párásodás ellen

A párásodás ellen a legjobb védekezés, ha szárazon tudjuk tartani a kocsi belsejét. Ez pedig akkor áll fenn, ha minden párát kiszellőztetünk, például oly módon, mint mindkét oldalon kissé nyitva tartjuk az ablakokat. A jó légcseréjű utastér különben is jobban fűthető, mint a teljesen zárt és tévesen hiszik, hogy az gyorsabban melegszik, illetve melegebb marad.


Tippek belső párásodás ellen ? Most, hogy jöttem haza, félre kellett húzódnom, mert kívülről-bévülről annyira párásodott az autó ablaka, hogy szó szerint vakon mentem az úton. A külső párát az ablaktörlő többé-kevésbé leviszi, de a belső ellen mit tudok tenni?

Utána félrehúzódtam, és ronggyal letöröltem. Ehhez elég, ha nagyanyáink következő, különleges, filléres szerével kezeled az ablak okat. Az autóablak párásodás ellen valóban jó a macskalom a kocsiban? Egyszerű, de nagyszerű trükk a párás autóablak ellen Pedig egy nagyon egyszerű módszerrel meg lehet előzni a sok bosszankodást! Jó megoldás lehet még a párásodó ablakok ellen , ha a radiátor is az ablak alatt van, de ezt utólag nagyon nehézkes kivitelezni.


Ha a fenti praktikák nem elegendőek, jöhet a célzott megoldás: léteznek páramentesítő készülékek is a levegő kiszárítására. Mivel a kézfertőtlenítők alkoholt tartalmaznak, sokan úgy gondolják, ez is megfelelő védekezési mód lehet a párásodás ellen. A helyzet azonban az, hogy a bébisamponhoz hasonlóan ez sem hatásos szer, bár kétségtelen, hogy a bedörzsölés után a felület szép tiszta lesz.


Végleges megoldás a párás ablak és a penész ellen.

A jól szigetelt épületekben, lakásban felgyülemlő pára és szennyező anyag nem tud eltávozni a helyiségekből, amely a párásodás , penészedés és rossz minőségű levegő problémájához vezet. Készen állsz, hogy elkápráztasson a tudomány? Krumpli, sampon, borotvahab vagy kézfertőtlenítő? Vajon melyik gátolja meg, hogy bepárásodjon az ablak az autóban?


Télen kívül hideg, belül meleg, nyáron fordítva. Az eredmény a lecsapódó kondenzvíz, a párás ablak. Vásárolhatsz drágán páramentesítő spray-t, de körülnézhetsz a háztartásodban is. Remek megoldásokat ajánlunk, melyek árban összehasonlíthatatlanul olcsóbbak, mint a bolti kemikáliák.


Na és nem kell beszívnod a. Az üveg felületek párásodása elleni szer nanotechnológia alapján készült. Párásodás ellen Szerintem nagyon sokan küzdenek a párásodással legyen az autóval való utazás, vagy. Alkalmazhatja fürdőszoba tükörre, autó ablakokra vagy ablakokra különböző fürdői.


Ahogy beköszönt a hűvösebb idő minden autóban. Az ablak okat érdemes párásodás ellen külön erre a célra használatos szerekkel gondosan bekenni,. A házi praktikák , vegyszeres kezelések rendszerint átmeneti megoldást. Nem hiszem, hogy komolyabban ki kellene fejteni, miért probléma az ablak párásodása , azaz ha nem lát ki a vezető.


Mit tegyek szélvédő párásodás ellen ? Ez lesz a harmadik telem az autóval, és eddig soha nem tapasztaltam ilyesmit. Légterelő segítségével megszüntethető az ablakok párásodása, és lehúzott ablakok mellett is kellemes szellőzés biztosítható.

Az erős UV sugárzás ellen is védelmet nyújtó légterelők garantálják az utazás közbeni megfelelő komfortérzetet minden utas számára. A légterelők használatával garantáltan elkerüli az.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések