2017. december 26., kedd

Szekrény üvegajtó készítés

Sok helyen felesleges drága hőszigetelt bejárati ajtót beépíteni, például egy sufniban, garázsban, műhelyben nem biztos, hogy szükségünk van a hőszigeteltre, elég ha jó széles az ajtó, masszív és felül üveges így fényt enged be. Az elmúlt napokban megismerhettük egy fiókos szekrény építését, most pedig az ajtók elkészítését. A megrendeléstől számítva legkésőbb hét múlva már otthon élvezheted egyedi beépített, gardrób szekrényedet. Minden termékünkre 3x-os garanciát vállalunk és pontosan határidőre beépítjük. Az üvegajtók minden esetben 8mm edzett biztonsági üvegből készülnek.


Barkácsműhelyemben készítettem, ezt a borovi fenyőből készült szekrényt.

Az ajtók, bútorajtó keret összeépítő. Tükörajtó, tükörasztal, tükörajtós szekrény üveg javítás, csere, új üvegezés. Vitrin üvegezés Budapest Pestszentlőrinc, Pestimre XVIII. Alkalmazásuk szerint a betörők visszatartására, vagy a nagyobb igénybevételnél való jobb ellenállóságra pl: előtető, üvegpolc , üvegajtó. Több síküveg rétegből állnak, gyárilag az üvegek közé PVB-fóliát helyeznek.


Nagyon tetszik a szekrény , köszönöm a Mega-Tolóajtó csapatának. Manapság igen divatos az akár több színvariációban készülő vagy mintás kivitelben létrehozott üvegválaszfal, térelválasztó üvegfal. Gardróbszekrény és beépített szekrény megoldásainkkal sok helyet spórolhat meg lakása négyzetmétereiből, mivel cégünk kreatív és egyben praktikus megoldásokat kínál egyedi szekrénye elkészítéséhez.

Beépített szekrény és gardróbszekrény készítés. Rákospalotán egy újonnan épült családi házba rendelték meg tőlünk ezt a szép konyhabútort. Elkészülése a megrendeléstől a beépítésig mindössze hét volt, a megrendelők kérésére az egyeztetések során látványterv is készült. Ezt a megoldást olyan helyen érdemes alkalmazni, ahol az ajtónyílás mellett egy-, vagy két oldalt a falon van olyan szabad felület, ahová az ajtólapok elcsúszhatnak.


Adott esetben akár a szekrény háta mögé tolható ajtólapok is megoldást jelenthetnek. A fal elé tolható ajtók beépítése nem jár jelentősebb munkával. Két fal között egy mély szekrény is készíthető.


Már csak egy üvegajtó kell és kész is a design. Az épített polc a legapróbb hasznosíthatatlannak tűnő helyből is pakolós teret varázsol. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera biztonságos. Bútorüveg készítés – Díszablak, vitrinüveg, üvepolc, szekrény üvegajtó , egyéb egyedi bútorüvegezés megoldások kivitelezése.


A különböző típusú üvegajtók kiválóak irodák belső tereinek elválasztásához, nagy alapterületű nappalik felosztásához, de akár vendéglátóhelyek belső rendjének kialakításához is. Zoltán Árvai 10793. MIÉRT ÉRDEMES HAZAI CÉGTŐL VÁSÁROLNI?


Mert Magyarországon érvényesíthető a termékgarancia, magyar szervíz háttérrel. Mert termékeinket raktárról, a rendelés pillanatában aktuális áron, rendelheted meg. Asztalos Veszprém, Ajtó, bútor, konyhaszekrény készítés , Veszprém megye - Böröndi Emil E.

Választható átlátszó vagy áttetsző (savmart), bronz és füst színű üvegből, dekorral vagy homokfúvással díszítve. Kialakítható oldalzsanéros rögzítéssel, alsó és felső forgásponttal, padlófékkel és tolóajtóként is. A nyíló üvegajtó szerelhető zárral, kilinccsel és tolópajzzsal. Szekrény testek mm vastag laminált bútorlapból, ABS élzárással készítve. A fiókok korpusz azonos bútorlap kávával és teljes kihúzású fiókcsúszóval szereltek.


Legjobb ár garancia. Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket. Azonban ha olcsóbban találja ugyanazt a terméket máshol, mi ugyanazon az áron kínáljuk Önnek és a kiszállítást is ingyenesen vállaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések