2017. december 6., szerda

Zöldséges rizsköret

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Evaporative Cooling Can Give PUE Less Than 1. Call EcoCooling Now! Conduent helps organisations increase employee engagement and ROI.


Connect with Conduent today to learn how we can help Human Resources teams.

Korábban nem igazán szerettem a rizst semmilyen formában. A párom viszont igényelte, hogy néha rizsköret is kerüljön az asztalra. Ez az étel is hosszas kísérletezgetés után született meg a konyhámban, ma már nagyon szeretem. Kategória: rizsköret.


Itt a Céklás zöldséges rizsköret receptjét olvashatod: hozzávalók, elkészítés módja. Elfogadom Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Az olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem.


AlbuKöretek, kép: zöldséges rizsköret. A több léből megmosott rizst a szokásos módon olajban kevés apróra vágott vöröshagymán megfuttatjuk, majd feleresztjük vízzel, beízesítjük és puhára főzzük.

Recept gyűjteményében! Egyszerű rizsköret ragukhoz és sült húsokhoz egyaránt. Közben a zöldségmixet lobogó, sós vízbe dobjuk és megpároljuk. Amikor a zöldségek elkészültek egy pici vajon megfuttatjuk őket és a már elkészült rizshez keverjük. Fazékban, olajon dinsztelem az aprított hagymát.


Mehet bele a rizs, amit aranyszínűre pirítok vele. Vágott petrezselyemmel szórom és sózom, borsozom. Forró húslevessel felöntöm, felforralom. Lefedve sütőbe rakom és puhára párolom a tartalmát. Végül vajdarabokat forgatok bele.


Ha meghalljuk azt, hogy sült rizs, valószínűleg egy száraz köret jut eszünkbe, pedig ennél nagyobbat nem is tévedhetnénk. Ez az étel tele van zöldségekkel és tojással, és az egész nyakon van öntve még szójaszósszal. Kerek szemű rizst szeretek használni általában. Ebből lehet igazán szaftos, ragacsos zöldséges rizst készíteni. Jót tesz neki, ha húslevessel tudjuk felönteni, ennek hiányában a leveskocka is megteszi.


Most is ezt használtam. Kacsasült mellé készült ma, de magában, egy tál salátával is nagyon f. Itt a Rizibizi és egyéb rizsköret receptjét olvashatod: hozzávalók, elkészítés módja.

Hogy dobhatjuk fel az egyszerű rizsköretet? Zöldséges húsos rizs a sütőből Zöldséges rizs Zöldséges rizs gazdagon Zöldséges rizs májjal Zöldséges rizs mozarellával Zöldséges rizses csirke Zöldséges -rizses csirkecombok Zöldséges -rizses csirkemáj Zöldséges -rizses csirkesaláta Zöldséges rizses hús Zöldséges rizses hús - avagy amit éppen találsz otthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések