2017. december 15., péntek

Erdei méterfa eladó

Van Önnél eladó erdei méterfa , ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen! Hasonlók, mint az erdei méterfa. Erdei tüzifa köbméter db. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.

Az állami erdészeteknél vásárolható tűzifa minősége csak kiváló lehet, azaz korhadt, rossz minőségű faanyagnak nincs helye ezekben a rakatokban, az úgynevezett sarangokban. Olcsó nyárfa tűzifa eladó Bács-Kiskun megyében! Az ár számlával , és jól megközelíthető erdei rakodón értendő. Magyarország legnagyobb állami erdő- és vadgazdálkodója, a SEFAG Zrt.


Eladó Vadászház hirdetések. A legolcsóbban nálunk! A mennyiség erdei köbméterben értendő, melynek mértéke:1mx1mx70m.

A tűzifát mi erdei köbméterben mérjük, és körhálós kiszerelésben szállítjuk raklapon. Tűzifa eladó közvetlen a gyártótól. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Egy erdei méter fér rá, kicsi, fordulékony, de.


Akciós Vadászház, új Vadászház, használt Vadászház, olcsó Vadászház, kínál Vadászház, cserél Vadászház, keres. Ingyenes házhozszállítás! Ft km-es körzeten belül ingyenes házhoszállítás! Tisztelt Érdeklődő!


Társaságunk által forgalmazott hengeres fatermékeket az alábbiak szerint értékesítjük. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni még azt is, hogy a tűzifa köbméterre történő beszerzésekor feltétlenül kérdezzen rá a szállítónál arra, hogy normál köbméterről vagy erdei köbméterről beszél-e az eladó , így kellemetlen meglepetéseket lehet elkerülni. Az eladó kalodás bükk tűzifát hirdetett 12.


Egyenesen termelőtől. Kiemelt tűzifa eladó partnerünk. A szállítás ingyenes. Fenyőfő, Petőfi Sándor utca 32. Tájékoztatás a Szombathelyi Erdészti Zrt.

A minimális rendelési mennyiség m3. A készre vágott faanyag méreteit igény szerint alakítjuk ki. A tűzifa vegyes fa: tölgy, cser, kőris, gyertyán és bükk.


Akácot rendelésre, kuglizva és hasított faként szállítunk, köbméterenként plusz. A traktorhoz egy csörlő is van, így kisebb erdei munkákra lehet használni, ráadásul hasítani és centiméterig darabolni is. Szintén Erdő-Mező erdészeti különdíjat nyert egy.


Káli-medence, Révfülöp, Balatonszepez Zánka, House For Sale, Real Estate.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések