2017. július 24., hétfő

Szúnyogháló méretre

Szúnyogháló és redőny webáruház. Rendelje meg alkatrészenként, kedvezőbb áron a fix szúnyogháló elemeit és szerelje össze Ön. A szúnyogháló készítés otthon, házilag is kivitelezhető, nem igényel szakértelmet.


A fém szúnyogháló további előnye, hogy szűrőnek is megteszi egyes berendezésekbe. Az öntapadós változat esetében a praktikus használatot emeljük ki, mivel minden esetben gyors és kényelmes megoldást kínál.

Ismerje meg kínálatunkat, és rendeljen igényei szerint minőségi szúnyoghálót! Méretre készülnek extrudált alumíniumból. A fix szúnyoghálók maximális mérete: 120x1cm. Amennyiben a megadott méretek közül egyik sem jó Önnek, válassza az egyedi méretet, ahol megadhatja a pontos szélességet és magasságot. Köszöntjük szúnyogháló weboldalunkon, nagy volumenű beszerzéseinknek és költség optimalizálásunknak köszönhetően nálunk megtalálja az ön igényeinek legjobban megfelelő és legjobb árú kiváló minőségű műanyag és alumínium szúnyoghálót, amit akár napon belül átvehet méretre vágva telephelyünkön.


Madáreleség, haltáp, szúnyogháló és rovarölő szerek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.

A PVC-vel bevont üvegszálas szúnyogháló ellenáll a környezeti hatásoknak. Csak annyit fizet amennyit vásárol, és még díjmentesen méretre is vágjuk. A fix keretes szúnyoghálók méretükből adódóan nem összeszerelve kerülnek leszállítva. A keret összeállítása után csak a háló rögzítése szükséges. Ennek szükségességét, valamint méretét – és így az esetleges többletköltséget is – a felmérés során lehet meghatározni.


Műanyag kivitel esetén 140cm, alumínium kivitel esetén 195cm hosszúságú lefutó síneket tartalmaz a csomag amit a helyszínen lehet a megfelelő méretre vágni. A hagyományos használata az ablakokhoz kapcsolódik, de ugyanígy lehet a bejárati- vagy erkélyajtóra is szúnyoghálót erősíteni. A rolós szúnyogháló szögletes tokjának mérete 45xmm. A gyakoribb, fentről lehúzható változat mellett az elsősorban. Fekete Tekercs: 1m x 30m Az ár 1m2-re értendõ.


A Török Tibor Árnyékolástechnika redőny, reluxa, roló, napellenző, harmonikaajtó, szúnyogháló , zsalúzia, sávroló, rejtett tokos, vakolható redőny. Ez az a rugós szúnyogháló típus amivel gyorsan, könnyedén nagyon jó eredményt lehet elérni. Szinte minden befelé nyíló, négyzet alakú ablakara felszerelhető.


A méretre készített szerkezet akár házilag is könnyen összeállítható, szerelése sem igényel különösebb felszereltséget. Hasonlítsa össze az árakat! A legfontosabb vegyszerek nélküli eszköze a rovarok elleni védelemnek, a szúnyogháló alkalmazása.

Az éghajlat változása többek közt a rovarokra is kihat, így otthonunk védelme a legyek és szúnyogok ellen a legolcsóbban szúnyogháló alkalmazásával lehetséges. Sokan nem is gondolnák de amellett, hogy a. Az egyedi méretre készített szúnyogháló négyzetméter ára: 4. Bizonyára Ön sem szereti, ha a lakásába szúnyogok, pókok és egyéb rovarok jutnak be, valamint ha a szél faleveleket, pihéket hord be. Az általunk forgalmazott szúnyoghálók gondoskodnak ezen kellemetlenségek megszüntetésérõl. A nyíló szúnyogháló minden esetben egy kereszt merevítővel van ellátva ami a szerkezet merevítése miatt elengedhetetlen, de emellet a fogantyú szerepét is betőlti. A háló természetesen itt is diszkrét szürke színben feszül a szúnyogháló keretén belül.


Anyagát tekintve üvegszálas alapanyagú nagy. Az üvegszálas szúnyogháló a legelterjedtebb típus, és nem véletlenül. A megfizethető, mégis tartós anyag maximális védelmet nyújt a rovarok ellen, az UV-álló kialakításnak köszönhetően pedig hosszú ideig nem fakul ki.


Termékpalettánkon fekete, fehér és szürke színek közül választhat, és természetesen a méretet. Rolós szúnyogháló ajtó. A vízszintesen mozgatható szúnyogháló jellemzően ajtóra ajánlott, bár bizonyos esetekben ablakra is szerelhető.


A vízszintes mozgatású rolós szúnyogháló tokját az ajtó egyik függőleges tokjára rögzítjük. A háló az alul-felül vízszintesen felfogatott, mm széles sínek között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések