2017. július 4., kedd

Alap szigetelése

Utólagos falszigetelés, vízszigetelés ( injektálás ) árak. Vizes, nedves fal, lakás szigetelése verhetetlen áron 6. Kivitelezés: országosan, Budapest, Debrecen. Az eljárással vályogból készült falak utólagos szigetelése is megoldható (ezeknél a vegyi vízszigetelés a magas szervesanyag-tartalom miatt bizonytalan eredményességgel jár). De bizony a lábazatot is kell, vagy kellene hőszigetelni.


Az alá- vagy mellébetonozás nem mindig éri el a célját. Egyes esetekben ronthat is a helyzeten. A betonozást nagymértékben befolyásolja a talaj minősége, valamint az eredeti alap mélysége. A vizes falak szigetelése azonban nem csak kihívás, hanem lehetőség is, mivel ha a falszigetelés jól működik, a káros hatások eltűnnek: megszűnik a vakolat lepergése, eltűnik a dohos szag és a penész, csökkennek a légúti irritációk, szárazzá válnak a falak, alacsonyabbak lesznek a fűtési költségek, megnő a ház.


A hőszigetelő anyagok tartósan megőrzik jó mechanikai tulajdonságaikat, ezért szó szoros értelmemben véve is lehet rá építeni. A lemezalap alatti hőszigeteléssel az alap -fal csatlakozásánál is egyszerűen lehet a részleteket is hőhídmentesen kialakítani. Vizes nedves falak utólagos szigetelése.


Vízszigetelés, falszigetelés, nagynyomású fal injektálás. Salétromosfal, nedvesfal, vizes házak. Mivel egy idő után az épületek meglévő talajvíz elleni vizszigetelése már nem képes ellátni eredeti funkcióját, szükség van a házak utólagos szigetelésére.


Várjuk érdeklődését! Amennyiben az alap vagy falazat tégla ezt lehet utólagosan szigetelni gyorsan és szakszerûen. Alap nélküli házakat csak aláfalazással, magas költséggel lehet újra szigetelni. A penészesedés nem mindig a szigetelés hiányossága, hanem a levegõ magas páratartalma és a hideg fal felület okozhatja. Ha pedig így van, akkor nem a lábazat szigetelése az elsődleges, hanem meg kell nézni, hogy mi okozza a salétromosodást, a nedvesedést, és ezzel kezdeni valamit.


Minden bizonnyal a vízszigeteléssel lehet valami gond. Kapilláris úton felszívódó talajnedvesség (hajszálcsövesség) A kapilláris jelenség a folyadék és az azt körülvevő cső közötti intermolekuláris erők miatt lép fel. A lábazat szigetelése majd csak utána esedékes. A következő fontos lépés az alap kiásása. Ennél is lehet azért elkövetni hibákat rendesen.


Kézi erővel nem olyan könnyű munka az alapásás, ezért sokszor előfordul, hogy az ásást végzők itt-ott elvesznek egy kicsit elsősorban az alap szükséges mélységéből. Ez nem szerencsés nemcsak a házalap stabilitása miatt. Penészes vagy vizes falak, beázott pincék esetén az utólagos szigetelés a megoldás, amit mi rövid határidővel, garanciálisan elvégzünk. Akár családi ház, akár templom vagy műemlék – Bízza ránk a vízszigetelés munkálatait , és mi gyorsan rendbe hozzuk a repedt falakat vagy megsüllyedt létesítményeket. Cégünk egyik fő profilja a vályog és vert falazatú épületeket szigetelése.


Speciálisan, erre a célra kialakított lemezekkel szigetelünk. A tapasztalatok azt mutatják hogy a változó anyag összetételű és nedvesség tartalmú vályog és vert falak egy speciálisan kiképzett lemezt igényelnek. Szigetelés redőnnyel Ablakok szigetelése mesterfokon Ablakszigetelés Akciós hő és hangszigetelések,dryvit,színező vakolatok Aminocel utólagos habszigetelés NYD Régió ÁcskalapÁcs Bt.


Thermoflock hőszigetelés BACHL PUR hőszigetelő anyagok Bádogos munkák - Vik és Társa bt Tata Becker és Kalorexpress Kft. Vályogház szigetelése. Terasz szigetelése. Sokszor feltett kérdések. Köszöntjük honlapunkon!


Vállalkozásunk a legnaprakészebb, bontás nélküli technikákkal (pl. szórt szigetelés), utólagosan szünteti meg házak ázását. Vállalatunk beton injektálást ajánl ház alap megerősítésére, megsüllyedt alap javítása. Rendszeresen előforduló kérdések.


Az eljárás lényege, hogy az előkészített falak fugáiba átfedéssel acéllemezt sajtolunk be, ami kiváltja az elhasználódott vagy nem is létező kátránypapír szigetelést. A mobilház minden oldalát javasoljuk szigetelni! A falak lemezbeütéssel, acéllemez besajtolással történő utólagos szigetelése után is szükséges a falban, vakolatban lévő ásványi sókat eltávolítani, majd újra kell vakolni speciális légpórusú vakolattal. A lemezbeütés előnye, hogy vízhatlan vízszigetelés alakítható ki utólagosan, s a kivitelezés ideje rövid.


Az alap és szerelőbeton véséséhez mi 5J erejű fúrókalapácsot használtunk, azzal lehetett haladni is, de egy 10J erejű vésőkalapács tán jobb lett volna. Cégünk a legnaprakészebb, bontás nélküli technológiákkal (pl. injektálás), utólagosan szünteti meg pincék vizesedését. Vállalkozásunk beton injektálást hajt végre ház süllyedésének megállítására, megsüllyedt alap javítása. A vizes fal szigetelése elengedhetetlen ha ingatlanunkban, otthonunkban nedves falak találhatóak!


Szolgáltatásaink VÍZSZIGETELÉS. Falbontás nélkül, korszerű technológiával valósítjuk meg a vizes, nedves, salétromos falak. Kengyelezett vasalat készítés sávalap betonozásával, sávalap szükség szerinti zsaluzása, helyszín szintezése.


I gény esetén kapunyitó automatika védőcsövezésének az elhelyezése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések