2017. július 19., szerda

Díszkavics webáruház

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Kerti járófelületek, virágágyások kisebb- nagyobb felületű díszítésére.


Díszkavics , sziklakert, tókavics. Jelenleg nem szerepel termék a listán.

Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra. Virágkötészeti kellékek, dekoráció és ajándék webáruház. Természetes kövek, kavicsok széles szín, méret és formaválasztéka, különböző alkalmazási területekre. A gyönyörű dália ékes dísze lesz fényes, napsütötte balkonjának, rendszeres öntözést és tápanyagban gazdag talajt biztosítva a számára meghálálja gondoskodását, így nyártól egészen őszig hozza mesébe illően szép virágfejeit.


Ahogy Önnek praktikusabb! Webshopunk célja, hogy közvetlenül otthonából tudjon jó minőségű, erős, egészséges növényeket rendelni, és ezzel már csak a növényápolás, vagy kerti munka marad hátra. Az oldal böngészésével elfogadja ezt.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesíthessünk aktuális újdonságainkról. Carrara fehér kő Görgeteg, koptatott fehér márvány díszkavics. Kertészeti eszközök, virágok és dísztárgyak országos hálózata.


Vagyis a legszükségesebb, ami a kertje és növényesített otthona. Shopmasters webáruház , kedvező árak, vásárlás online. A termékinformációkat folyamatosan bővítjük és bár törekszünk a legpontosabb tájékoztatásra a webshopban található információk és árak tájékoztató jellegűek. OBI barkácsáruház - az éllovas a barkácsolás, az építkezés és a kert világában.


A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS. Ft-os áron elérhető. Színe natúr, beige árnyalatú, harmonikus és elegáns összhatást kelt, minden környezetbe jól illeszkedik, koptatott felülete miatt könnye kellemes összképet nyújt. Nincs könnyű dolga annak, aki egy gyönyörű kertről álmodik, és elkezdi azt megvalósítani.


Mindenkinek más és más a szép kert. Az esetleges hiányosságokért szíves elnézésüket kérjük. Változatos színű, méretű, és formájú görgeteg kövek és kavicsok dekorációs célra, kerti tóhoz, sziklakerthez, és dekorációs felhasználásra.


Automatikusan webáruházon keresztül.

Kisebb rendelésnél online vagy e-mail-ben, telefonon, nagyobbnál csakis személyesen. Személyesen bemutatóteremben, irodában. Tisztelt Vásárlóink! A webáruház adatainak feltöltésekor keletkező esetleges adminisztrációs hibákért szíves elnézésüket kérjük, egyúttal jelezzük, hogy a webáruházban szereplő árak és leírások valamint termékfotók tájékoztató jellegűek, nem minősülnek jogi értelemben ajánlattételnek a rendelés írásbeli visszaigazolásáig.


Kődísztárgyak, kemencék, kerti eszközök nagy választéka. Hírlevél küldéséhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató Email Direkt marketing (DM). Tudomásul veszem, hogy a Jován Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések