2017. július 28., péntek

Gábor és társa ingatlan

Reviews Felháborító, ahogy az egyik. Gábor és Társa Ingatlan - és hiteliroda - Schmidt Sándor lakótelep 15. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Csopakon panorámás zártkerti ingatlan , gyümölcsös, szőlő, üdülőépület, udvar és saját használatú út nyilvántartásban eladó. Az épület -as falvastagságú, a lakóházrész m a tároló m pince m terasz m2.


Bízza ránk ingatlanát!

Kérjen időpontot, ha megnézne egy ingatlant portfóliónkból. Hívjon, írjon üzenetet. Telefonáljon vagy írjon kollégánknak, ha érdekli egy ingatlan , vagy szerződést kötne ingatlana értékesítésére. Kiadó Dorogon, a belvárosban, korszerű épületben, egy m2- es , udvari, helyiségből álló üzlethelyiség, padlófűtéssel és klímával. Király és Társa Kft honlapján!


Társaságunk célja a rendezett városkép kialakításának, valamint a ránk bízott épületek lakhatási feltételeinek, biztonságának elősegítése, továbbá a műszaki kockázatok folyamatos, tervszerű csökkentése. Szolgáltatásainkkal elősegítjük, megtervezzük és megszervezzük a Társasházi felújítási munkálatok. Szamárhegyen eladó egy főúthoz közeli , jó megközelítésű panorámás, hétvégi faház bútorozva.

Az ingatlan nm amely 7nm belterületi telken fekszik. A telek beépíthetősége Az épűletben konyha Ikeás konyhabútorral, fürdőszoba, nappali és hálószoba került kialakításra, villannyal és vízzel ellátott, a burkolat mindenhol parketta. Korábbi ingatlanforgalmazói ill. Kiadó Esztergom belvárosában egy 1m2- es , szintes, igényesen kialakított és berendezett társasházi téglalakás, kiváló állapotban.


A lakás szoba nappalis, a fűtése központi gázfűtés. A társasházhoz tartozó kert pihenőpadokkal, asztallal, mászókával kialakított, a kertet mindenki használhatja. Mivel a közvetlen belvárosban fekszik, minden könnyen elérhető. A Döbrentei és Társa Bt. Az elmúlt évtizedek alatt több ezer ügyben készítettünk szakértői véleményeket bírósági, ügyvédi, rendőrségi kirendelések, illetőleg magánszemélyek és vállalkozások felkérése útján a legkülönbözőbb ingatlan típusokra vonatkozóan.


GÁBOR és TÁRSA Ingatlanforgalmazó, Közvetítő, Értékbecslő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Hivatali Kapu elérhetőség (az iroda rövid neve): BERKIVH - KRID kód. A végrehajtói iroda tipikusan jogerős bírósági és közjegyzői határozatok alapján folytat le végrehajtási. Az EU Általános Adatvédelmi Rendelete alapján hozzáférést kérhetsz személyes adataidhoz, kérheted azok helyesbítését, törlését, vagy az adatkezelés korlátozását, illetve automatizált adatkezelés esetén kérhete hogy az általad rendelkezésre bocsátott adatokat az ingatlan.


Víz, villany és csatorna van. A budapesti és Pest megyei székhelyű végrehajtó Budapest és Pest megye területén jár el, azonban az ingatlan -végrehajtást az ország egész területén foganatosítja. Amennyiben kiválasztotta az ingatlan és nem tudja hogyan tovább, akkor ügyvédi hátterünk segítségével elintézzük az ingatlan adásvétel folyamatát Az adásvételi szerződés előkészítéséhez az ügylettel kapcsolatos kérdéseket tisztázni kell a szakemberrel, melyhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!


A honlap jellege: Ingatlan kereső. A hátsó telken több gyümölcsfa- bokor terméseiből csemegézhetünk, található almafa, körtefa, meggyfa, ribizli, málna, szőlő.

Vállalkozásuk két fő profilja: balatoni illetve banki ingatlanok értékesítése. A sütik segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Az Elmű Hálózati Kft-nek vezetékjoga van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések