2017. július 24., hétfő

Afrikai oroszlánkutya kennel

Afrikai Oroszlánkutya kennelünk Az African Fata Morgana Kennel Budapesttől km-re Érden található a 6-os úttól nem messze. A Duna-parthoz közel minden nap nagy sétákat teszünk kutyáinkkal akik ezt nagyon élvezik a víz és az ott élő állatvilág közelsége miatt. Az afrikai oroszlánkutya jelenleg az egyetlen bejegyzett Dél-Afrikából, pontosabban Zimbabwe állam területéről származó kutyafajta.


Fontos, hogy elkezdjük a képzését fiatal korában és határozottan – de ne legyünk vele kemények – és következetesen. Már most fogadunk foglalásokat a kölykökre, küldj egy üzenetet vagy hívj minket ha érdeklődsz egy kiskutya iránt. Magyar nemzetiségű afrikai oroszlánkutya kennelek (tenyésztők) adatai és elérhetőségei.

Egy kutya szakértőknek: az afrikai oroszlánkutya. Nem csoda, mert a robusztus vadászkutya elbűvöli az embert büszke, bátor lényével a gazdákkal szembeni barátságos gyengédséggel kombinálva. Településeket, sátortábort őrzött, de vadásztak is vele. Manapság mint őrző-védő eb szerzett magának félelmetes hírnevet.


A ridge a fajta védjegye. A még alig háziasított Thai Ridgeback Thaiföldről származik, és hasonló ridge-el rendelkezik, mint afrikai névrokona. Animal Planet) – Duration: 4:46.


Illetve milyen kennel -t ajánlanátok?

Auch in slowakischer Sprache! Dél- afrikai telepesek háziasították. A leírás a dél- afrikai Kennel Szövetség és a Zimbabwe Kennel Klub által készült.


Kinézetének sugároznia kell a nagy állóképességet az eleganciát és egészségen, nehézkességből mentes felépítésen van. A Muhabura Kennel tulajdonosa Papp Viktória nagyon készséges és segítőkész volt. Jelenleg az afrikai oroszlánkutya az egyetlen bejegyzett Dél-Afrikából származó őshonos fajta.


Kobzos Gábor (Mawanda Moon Kennel ) kutyája (Muhabura Prison Break Bennett aka ZAMAAR) külföldön fedezett és onnantól kezdve tartjuk egymással a kapcsolatot mind a mai napig. Megbízható, ellenőrzött. Feltehetően vadon élt valamikor, falkában kóborolt, az embereket elkerülte.


Tulajdonságai: Hűséges, megbízható, könnyen képezhető, jó természetű. Néhány rhodesiai ridgeback. Az idegenekkel szemben tartózkodó, a család tagjaival azonban őszinte és hozzájuk végtelenül hűséges. Magabiztos és kiegyensúlyozott, bátor és éber, s igen kitartó is.


Nevelésének kiegyensúlyozottnak és rendkívül következetesnek kell lennie. Ha a kutya rájön, hogy az engedelmesség az ő számára is kifizetődő, attól kezdve szívesen és eléggé gyorsan tanulja meg az új parancsokat. Válaszok a kérdésre.


Rodéziai Ridgeback Kennel.

We are a young kennel with lots of passion, love and care towards the rhodesian ridgeback breed. Our motto is quality over quantity. If you have a healthy dog,. Unsubscribe from EbugattaTV. Szeretnénk egy lány kölyök ridgeback -et a. Posts about afrikai oroszlánkutya written by bulawayobaobab.


Egy képet hoztunk most. Ha minden igaz, hamarosan jövünk a részletekkel. Rhodesian Ridgeback, afrikai oroszlánkutya. Addig is kitartást ebben a kutyamelegben! Pontos fordításban tehát e kutyafajta sörényeshátú, ill.


A sörény közvetlenül a lapockák fölött kezdődik, és a kutya csípőjéig tart. A 3-cm-es sörény a szőrzettel ellentétes irányban nő, úgyhogy. Amikor pedig az angolok és búrok is megjelentek a kontinensen, magukkal hozták saját kutyáikat. Míg a telepesek magukkal vitt kutyái nehezen bírták az afrikai klímát, megfigyelték, hogy ezek a kutyák rendkívüli módon alkalmazkodtak hozzá.


Elkezdték keresztezni őket a sajátjaikkal, és így kialakult az afrikai oroszlánkutya. Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések