2017. július 17., hétfő

Kijelzővédő folyadék teszt

Kijelzővédő fóliák. A kijelzővédők első generációja. Sokféle létezik belőle (pl.: PET, TPU), vannak amelyek már több rétegből is állnak, mint például a polimer anyagból készült Anti Shock kijelzővédő fólia, de van már belőlük kimondottan az ívelt (hajlított) szélű kijelzőkhöz készült, teljes lefedettséget biztosító Ultra Clear 3D kijelzővédő fólia is.


A nano folyadék működik. Méghozzá meglepően jó megoldásként. Az anyag felületek, ha megfelelő nagyítással nézzük, nem adnak ki egyenes felületet, hanem mikro barázdáltak.

Ezt a barázdált felületet tölti fel a nano folyadék. Ezért van az pl, hogyha a kezelt. Márkák széles választéka ScreenShiel Yenkee, Epico és sok más. Az alábbi cikkünkben részletesen górcső alá vesszük a köztudatban leginkább elterjedt kijelzővédőket ( kijelzővédő folyadékok, kijelzővédő fóliák, üvegfóliák), és megvizsgáljuk külön-külön is mindegyikük előnyeit és hátrányait, hogy segítséget nyújtsunk a vásárlóknak a mobileszközeik számára nyújtott leghatásosabb védelem megtalálásában. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


A véleményem vele kapcsolatban, hogy az üvegfóliát szerintem még nem tudja helyettesíteni, de azok számára előnyös lehet, akik nehezen találnak kijelzővédő üveget például Galaxy S8-ra vagy S9-re, azokra a mobilokra, amelyeknek ívelt a széle. Tekintsd meg te is, hogy hogyan szerepel a nanoshine kijelzővédő bevonat a telefonon. Magyarország legjobb hatékonyabb karcálló folyadéka!

A legtöbb ember utálja ,ha a. XPRO kijelzővédő fóliák és üvegek bemutatója - Kipróbáltuk, hogy mit ér a karcolások és az ütések ellen a magyar XPRO cég japán alapanyagokat használó termékcsaládja, melyek rengeteg készülékre elérhetők. Segítünk a választásban. Hogyan kell elképzelni ezt a Nanoshine-t? Ez szigorúan véve egy folyadék , mely olyan nanorészecskéket tartalmaz, mely az üvegfelület apró réseibe beleivódik, ezáltal egy olyan vékony réteget hoz létre készülékünk üveglapján, ami akár 2x jobban is vé mint a hagyományos fóliák. A Cataclean angol találmány, szülőhazájában és számos más európai országban immár hetedik éve kapható.


Amint azt az elnevezése sugallja (clean = tisztít), a katalizátort tisztítja. Kedvenc eszközeink, melyeket nap, mint nap használunk sajnos jelentős veszélynek vannak kitéve. A Wowfixit nanotechnológiát alkalmazó termékcsaládja hatékony védelmet nyújt eszközeinek, legyen szó akár napszemüvegről, telefonról, tabletről, szélvédőről, bukósisakról, okosóráról, textil vagy bőr felületekről. Eredeti Karl Lagerfel hivatalos licenccel rendelkező tok. Exclusive minőség, finom kidolgozás.


Ezek alapján úgy gondoljuk, hogy ez az egyedülálló nanotechnológiás kijelzővédő folyadék , amelyik képviseli a Titanium Drop márkát, hamarosan átveszi a hagyományos kijelzővédő fóliák, üvegfóliák szerepét. A földbolygón jelenleg több mint milliárd okostelefon, és több mint 5millió tablet van használatban. Mi az az Alza teszt ? Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a mobil védőfóliák termékekről.


Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A videóban látható, hogy mi minden jár a fólia mellé a csomagban, de aki nem szeretné megnézni, annak is leírjuk itt, hogy ha vásárolsz egy XPRO fóliát, akkor kapsz mellé egy törlőkendőt, egy alkoholtartalmú nedves törlőkendőt, egy poreltávolító tapaszt, valamint egy nagyon részletes használati útmutatót képpel és szöveggel is ellátva.

A mobil védőfóliák. Még az üvegfólia felhelyezése előtt kérjük, minden esetben hasonlítsa a kijelzővédő üveget a készülékhez, megbizonyosodva arról, hogy a kivágások pontosan illeszkednek a készülék egyes funkcióihoz (pl.: hangszóró, kamera, érzékelő). Amennyiben ez nem történik meg és a mérethibás üveget felhelyezi.


Nokia Asha 2kijelzővédő fólia. A horvát gyártó első készülékéhez volt szerencsénk, ami mutatós, gyors és erős, de ezen felül nem sok mindennel támasztja alá az árcímkén szereplő összeget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések