2017. július 13., csütörtök

Szintetikus higító

Vásárlás: Hígító árak, eladó Hígítók. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Olcsó Hígító termékek, Hígító márkák.


A higítót állandó keverés mellet, kisebb részletekben adjuk a festékhez, annak használati útmutatójában szereplő mennyiséghez. A Szintetikus hígítót a kívánt konzisztencia beállításhoz szükséges mennyiségben kell a megfelelő festékfajtához hozzákeverni.

Szórással történő felhordáshoz általában több, ecseteléssel, hengerléssel történő felhordáshoz pedig kevesebb hígító szükséges. Bármilyen festéket old a nitro hígító, sorban következő az észter hígító, utána az aromás hígító, majd a szintetikus hígító, leggyengébb a lakkbenzin. Mégsem érdemes minden festékhez a nitro hígítót használni, mert ez gyorsan szára és ha a hígító túl gyorsan jön ki a festékből a végeredmény nem lesz. SZINTETIKUS HIGÍTÓ 1L és még 1termék közül választhat a kategóriában.


Trinát magasfényű zománcfesték és Trinát selyemfényű zománcfesték, Trinát Mesterzománc,Standolit olajfesték rapi Trinát Mesteralapozó, Trinát univerzális alapozó, Trinátl radiátorzománc, Lazurán selyemfényű. Oldószer és erős festékeltávolító anyagok, különböző lakkbenzin és aromás hígító fajták. Házhozszállítás, Kedvező postaköltség, online szakkereskedés.


A szintetikus hígító egyaránt használható zománcok, kencék, olajfestékek és levegőn száradó alkidgyantás lakkokhoz.

Használatakor fontos, hogy a hígítót állandó keverés mellett, kisebb részletekben kell a festékhez adagolni, az előírásnak megfelelő mennyiségben. Miskolc, Szinva út 2-4. A magyar helyesírás szabályai szerint így írjuk helyesen ezt a szót: hígító. Supralux H-1Szintetikus Hígító - Eredeti szintetikus festékhígító Felületek: Kül-és beltéri fafelületek.


Alkid műgyanta alapú lakkok, festékek, olajfestékek felhordási konzisztenciájának beállítására, a festék elcsepegések eltávolítására, továbbá a festõszerszámok tisztítására szolgál. Térképes üzletkeresővel találja meg könnyen az Önhöz legközelebb lévő viszonteladóinkat. A színes jelölés a színkeverő géppel is rendelkező partnereink címét mutatja. L-szintetikus hígító.


Mindazon termékek (kencék, olajfestékek, levegőn száradó gyantás lakkok és zománcok) hígítására alkalmas, melyeknek termékismertetője szintetikus hígító használatát írja elő. Kiszerelések: liter, liter, liter, liter. A vevőnek mindig igaza van. Kencék, olajfestékek, levegőn száradó alkidgyantás lakkok és zománcok hígítására alkalmas. Szintetikus hígító: Jól használható Lakkbenzin tartalmú oldószeres festékkel végzett munka során szerszámmosásra és festékfoltok eltávolítására.


Terpén tartalma elősegíti az ecsetelést, de megnöveli a száradási időt! Olyan festékek, zománcok lakkok hígítására alkalmas, ahol a használati útmutató kifejezetten. Poli-Farbe szintetikus hígító.


IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Termékazonosító: Szintetikus Hígító 1. Az anyag vagy keverék megfelel ő azonosított felhasználása, illetve. A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz. Profi festők tisztában vannak vele, hogy a jól megválasztott hígító ugyan úgy fontos, mint a jól megválasztott festék. Mit érdemes tudni róluk, mielőtt vásárolunk? A hígítók felülről lefelé kompatibilisek.


Nincs még felhasználói fiókja? Elfelejtett jelszó. Horvath Trade Holding Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések