2017. július 14., péntek

Néma kacsa gácsér

Ennek a gácsérnak SÁPI a neve. Ugyanitt néma tojók is eladók! Néma kacsa (pézsmaréce). Pézsmaréce, másképpen pézsmakacsa, népies nevén némakacsa.


Eredeti elterjedési területe Mexikótól délre Peruig és Uruguayig, de mára már a világ minden táján tenyésztett úszómadár lett. SZÁLLÍTÁS MEGOLDHATÓ Több db esetén alku képes Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult.

Mi is csökkentettük a kecske létszámot, a baromfit növeltük, a néma kacsa állományt szinten tartjuk, gácsér tojó, bár tavaly fészekalj kelt ki, de annyira nincs szükségünk. Off: Van bóbitás, rózsástarajú, egyenes taréjú kiscsirkénk, fehér, fekete, kendermagos, barna is lesz, ha minden igaz, jelenleg db kispipi. A néma kacsa azért is népszerű, mert – mint népi neve is mutatja – igen halk. Leginkább sziszeg, néha morog és csendesen hápog. Kárpótlásul változatos metakommunikációs eszközöket használ: a fejét mozgatja, billegeti a farkát.


Izgalmi állapotban a feje tetején felemeli a tollazatát, a gácsérok találkozásakor a. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Aránylag kistestű, a gácsér 5-kg, a tojó 3–kg. Húsa rendkívül jó minőségű.

Leggyakoribb a fehér és a vadas színváltozat, de előfordulhat barna és fekete színben is. A vadas színű tojó sokkal visszafogottabb színű, mint a gácsér , hasonlóan a tőkés récéhez. Az úszásban segíti a lemezes csőr.


Nagyon szerettük a néma kacsákat: kevés kaján kiadósra megnőnek,. A házikacsa rendszertanilag a madarak (Aves) osztályába, a lúdalkatúak. Ezeknél a gácsér feje zöldes fémfényû és ez a ragyogás a nyak egy részére, a begyre. A mulard vagy mulardkacsa olyan fajhibri amely a tojó házikacsa és a gácsér.


Kifejlett korukban a gácsér 2-3-szor nagyobb mint a tojó. A tojó rendesen úgy tud hápogni mint a sima kacsa , de csak ha megijed vagy izgatott. Saját megfigyelés alapján. Válaszok a kérdésre.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Hirdetés ingyen és gyorsan az erdélyi apróhirdetőn. Kategóriák szerint rendezett képes a. A házi kacsa és néma kacsa fajhibridet hozhat létre.


Az egyik a hinny (magyar gácsér x néma tojó), a másik a közismertebb mulard ( néma gácsér x magyar tojó) kacsa. Hibrid előállításakor a húsok jellege a nőstény egyedét fogják jobban örökölni! NÉMA KACSÁK ELADÓK!


Eladó a képen látható kék színű néma kacsa.

Gácsér 7 - RON drb. Továbbá eladó db vadas színű tenyész gácsér.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések