2017. május 19., péntek

Vas fémker kft siófok

Buy Online Today at The Range for Home Delivery. Létezhet, hogy egy helyen minden vasanyagot megkapok? Ha kis tétel, ha nagy beruházás? Nézd meg a térképen.


A nyitásig hátra levő idő: nap óra perc.

Cégünk a FÉMKER Fémkereskedelmi és Másodlagos Anyagokat Hasznosító Kft. Alaptevékenysége a hulladékok, ipari alapanyagok, elsősorban különféle összetételű és minőségű színesfém, vas hulladékok, ipari másodnyersanyagok, kohászati alapanyagok, átvétele, előkezelése, vevő igénye szerinti. Nyitva tartások FÉMKER Kft.


Célunk, hogy az Ön által megvásárolni kívánt termékeket a lehető legrövidebb úton és időben tudjuk az Ön rendelkezésére bocsátani. Az egyik legsokoldalúbb acélból készült termék. Robusztus szerkezete hosszú távon teszi ellenállóvá a terhelésekkel szemben.


A zártszelvény úgy műszaki, mint gazdasági szempontok alapján egy jó megoldást jelent acélszerkezetek kialakítása céljából.

Ereszcsatorna - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk. Még több információ a tüzép helyek oldalon.


Navigate with Waze to find the fastest possible route. Székesfehérvár, Tasnádi út 5. VAS - FÉMKER - Általános Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. A folyamatos fejlődés hatására minden ügyfelünk elégedetten távozott tőlünk és emiatt megindult a cég gyors növekedése.


A fémhulladékon kívül más hulladékfajták kereskedelmével. Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően a budapesti székhelyű telephelyünket sikerült több vidéki teleppel. Kínálatunkban megtalálhatóak továbbá barkácsáruk, dróthálók, vágó és csiszolókorongok. Egészségvédelem Tikkurila Festékszaküzlet TRG Kft.


A Bakony- Fémker Kft. Bordás Betonacél: A betonacél fogalma és főbb felhasználási területei: Az acélt a magasépítő-iparban legnagyobb mennyiségként betonacélként, a vasbeton szerkezetek acélbetéteként használják fel. Megközelíthető Budapestről és Nagykanizsa felől az M7-es autópályán, vagy a 7-es számú úton, Szekszárd (Tamási) felől pedig a 65-ös számú főútvonalon.


A Sió csatornától nyugatra fekvő szakasz Ezüstpart néven ismert. Szigno programmal lehetséges.

Vagy keresse fel az e-szigno. Siófok , Papkutai út 7. Tisztelt Partnereink! Vas - és fémáruk kiskereskedelme Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek cégünket a Vas - Fémker Kft. Kiemelt Irodai ügyintéz ő. See photo from visitors to Vas - Fémker Kft.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. SIÓFOKI TELEPÜNKÖN VÁRJUK MAGAS FELVÁSÁRLÁSI ÁRAKKAL KEDVES ÜGYFELEINKET! Telephelyünkön van lehetőség lakossági ügyfeleink számára hasznosítható hulladékok (acél, színesfém, papír, műanyagfólia, háztartási gépek, elektronika) leadására.


ATTI-SIÓ Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések