2017. május 18., csütörtök

Sírhelyek méretei

Huge Range Of Fluorescent Tubes. UK Next Day Delivery! Limited Time Offer. Gourmet and Premium pods at unbelievable prices. A különleges sírhelyek méretei megegyeznek a táblázatban foglaltakkal.


Az előre megváltható sírhelyek parcellájában a temetkezés a ravatalozó felőli részen kezdődik. Az urna hagyományos temetkezése esetén a sírhely mérete azonos az egyes sírhely alapméretével. A táblák (parcellák) és a sírhelyek elhelyezkedését a. A temetkezési helyek használati jogát átruházni nem lehet, de a sírhelyet újra megváltó hozzátartozó használati.


Temetési hely megváltás díja, újraváltás díja és sírhelyek mérete: 1. A temetőben kialakítható sírhelyek és sírboltok méretei 1. Néhány eddig felfedezett csillag, arányokban. Részlet az Így működik a világegyetem c. A sírhelyek közötti távolság 1cm. Sírhelyek , sírboltok, urnasírok és urnafülkék méretei , előírásai. Kód: L50-1-27P Verbena lámpa Kód: L50-1-27P Méretek cm-ben: x (alja Ø 8).


Urnasírbolt táblák közötti távolság: m. Az egyes, egy koporsó elhelyezésére szolgáló sírhely mérete: 1cm. Kripta: mérete a sírhelyek méretével azonos vagy annak. Előre magadott méretű, négyszög alapterületű sírhelyek közül választhat. A választható méreteket a Beállítások menü Sírhelyek méretei menüpont alatt állíthatja be.


Adminisztrátori joggal. Az alakzat minden esetben függőleges orientáltsággal lesz megjelenítve, amit az elhelyezés helyén forgathat kivánt. Külön sírhelyek : a sírhelyparcellákat út mentén körszegélyező sorban kialakított sírhelyek. Gyermeksírhelyek méretezése a korábban kialakult rend szerinti.


A sírok mélysége – a rátemetési, illetve a talajadottságtól függően – m-től m-ig terjedhet. A Közszolgáltató a sírhelyek nyilvántartó könyvében és a díszsírhely nyilvántartásban, valamint azok elektronikus adathordozóján köteles feltüntetni a díszsírhellyé nyilvánítás tényét, valamint azon személyek nevét, lakcímét, akik a (3) bekezdés szerinti díszsírhely gondozására kötelesek. A temetési hely feletti rendelkezési jog időtartama (használati idő) év, a sírbolté év, urnafülke esetében. Az elszállításról az üzemeltető szükség szerint gondoskodik. A sírok és az urnasírok kerítéssel nem határolhatók körül.


Olyan helyekre készülnek ahol a temető adott méretei miatt dupla sírkő nem helyezhető el. A sírkő keretet képez, a középen nyitott területre növények beültetése lehetséges. Felnőtt sírhelyekbe felnőtt sírhely megváltása esetén éves vagy ennél fiatalabb korban elhunyt is temethető. Ez esetben a sírhely méretének a felnőtt sírhely méretével azonosnak kell lenni. A temettetőknek az elhunytak hűtéséért hűtési díjat, és temetésenként egyszeri hulladékszállítási díjat kell fizetni.


A temetési helyen csak az üze-meltető előzetes írásbeli hozzájárulásával ültethető egy méternél magasabbra, szélesebbre növő növényzet. A díj mértékét az 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések