2017. május 24., szerda

Női nadrág méretek táblázat

Egyedi méretek - minden típusú női formához illenek. A Bonprix garantálja, hogy minden alakhoz kényelmesen illeszkedik a ruhája. Sok termék esetében (magasságtól függően) - tökéletesen passzoló öltözéket kínálunk. A női konfekción belül választhatnak a rövi átlagos és hosszú méretek közül.


Miután lemérted a testtájaidat, keresd ki a neked megfelelő méretet. Csupán az alsóneműt, ill.

Hazai és nemzetközi ruha méretek , információk: mérettáblázat, ruhaméret átváltó, cipő méret. Eu, UK, ASA méretek. A helyes melltartó méretet a következő táblázat szerint tudja kiválasztani: Szükséges méretek : 1. Legyen az egy retró trapéznadrág, elegáns szivarnadrág vagy a sportoláshoz elengedhetetlen leggings, szinte bármilyen mintával és anyaggal megtalálhatjuk a számunkra leginkább megfelelő darabot. Egy igazi klasszikust keresel? Maszka jelmezbolt, jelmezkölcsönző, jelmezkészítés, széles választékban party, buli termékek, kiegészítők, védjegyes jelmezek, film és tv jelmezek.


Az alábbi cipőméret táblázat segítségével megkeresheted vagy beazonosíthatod a számodra megfelelő cipő méretet. Amennyiben ismered az általad kiválasztott cipő angol vagy amerikai cipő méretezését, keresd meg a táblázatban és mellette megtalálod a magyar vagy esetleg más ország méretezését is és a talp hosszát. Ha megvannak a mért adatok a táblázat segítségével könnyen meghatározhatja saját méretét.

Gyakran előfordul, hogy a felülre (tunika, ing, póló) és alulra ( nadrág , szoknya) szánt ruha méretei eltérőek. Rendelésénél mindig a mért adatoknak megfelelő méretet válasszon! Ezt a rendszert egészíti ki a női méreteknél vékony és telt, a férfi méreteknél pedig telt alkatra kialakított méretkategória. Természetesen minden méretkategória magassági értékben választható. Tehát a tejes női méretskála különböző méret kiválasztására ad lehetőséget, míg a férfi méretek pedig.


Fekete vagy fehér, hosszú vagy rövi szűk vagy bő: A kiváló minőségű női nadrág kényelmes, praktikus és egyszerűen jól nézi ki. A tökéletes nadrág minden ruhatár elmaradhatatlan része. Fedezze fel a Tchibo légáteresztő, könnyen ápolható anyagokból. Nadrág belső szárhosszának a megállapítása: Válaszd ki az egyik kedvenc nadrágodat és fektesd le az oldalvarrásait egymásra téve. Emeld fel az egyik szárát és mérd le a szárak találkozásától a nadrág aljáig.


Női öltönyök Női öltönyök. A kapott értéket oszd el 54-gyel (cm - inch váltószám). Találja meg és vásároljon a Promod női ruhakollekciójának darabjaiból a Promod. Ingyenes szállítás és visszáru a promod üzletekbe.


A táblázatban a termék méretei vannak feltűntetve! Ha nem biztos a méretében, mérjen le a ruhatárában egy kényelmes pólót és hasonlítsa össze a táblázatban szereplő méretekkel. A nagyméretű, extra hosszú felsőrész és az egyszínű leggings kombinációja kényelmes hétköznapi összeállítást eredményez. Ahhoz, hogy tökéletesen jól érezze magát, válasszon nem átlátszó anyagot, mint a Lycra vagy a bőr, melyeken sem a bőre, sem az alsóneműje nem látszik át.


A méretek a gyártó hivatalos belső talphosszai és csak tájékoztató jellegűek, ezért eltérhetnek a valóságtól!

Frissíteni szeretnéd ruhatárad vagy inspirációra van szükséged? Meríts ötletet termékeink közül, válogass kedvedre online a legújabb kollekciókból, és találd meg kedvenc ruhadarabod kedvező áron, több webáruház kínálatából. Chino nadrág övvel 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések