2017. május 30., kedd

Diszbaromfi fajták képek

Gyerekkorom óta foglalkozom díszbaromfiak tartásával, tenyésztésével. A fajtákat és színváltozatokat külön rekeszekben tartom! Diszbaromfi fajták képek Ezek a díszbaromfi -tartók kedvelt állatai és igen elterjedtek. A legelterjedtebb fajták az indiai viador (24. kép ), az angol viador (25. kép), a belga viador,.


Itt a törpetyúk- fajták vannak felsorolva ABC szerinti sorrendben.

Tehát a Törpe amrockot az A betűnél kell keresni. Mindenfajtához tartozik képgaléria és tenyésztői címjegyzék. Ezekbe mindenki feltöltheti saját képeit, adatait. Nem célom az összes törpe felsorolása.


Angliához kötik a kitenyésztését. Nem a legjobb tojófajta, a lábtollas fajták között meglehetősen népszerű. Népszerű baromfi fajta a kiállításokon és a hobbitenyésztőknél is.


Tyúk fajták - Ez az oldal baromfikról szól, tenyésztőknek hasznos tippeket ad és kezdő baromfitenyésztőket tanácsokkal segíti.

Számos baromfival foglalkozik az oldal, mindenről van egy kis érdekesség. Heti szinten új dolgok vannak itt. Jó időtöltést a honlapon! Vésztői Baromfiudvar Családi Gazdaság oldalán, ajánlatunk: hagyományos háztáji fajták , farm fajtaváltozatok, vörös, sárga, tarka, kendermagos, kopasznyakú, tojó és vörös húshibrid naposcsibe rendelhető.


Helyet kapott az oldalon a különleges viador fajtacsoport és a magyar fajták csoportja is. A fajtákhoz kapcsolódó szervezetek, klubok is helyet kapnak az oldalon, a kapcsolódó információk mellett, rengeteg fotóval együtt. ORPINGTON tyúk ,jérce, kakas,BRAHMA díszbaromfi tenyészet - Köszönöm hogy felkereste honlapom.


Polgári fiatalember vagyok, aki beleszeretett a haszon és díszbaromfi tartásába , tenyésztésébe. Főleg Óriás ORPINGTON BRAHMA díszbaromfi fajokat tenyésztek. Nálam nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az ismertebb tyúkfajták a következők:.


Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg! Nálam tartott fajták Itt azt a néhány fajtát mutatom be, amiket magam is tartok. Mindenkinek vannak kedvenc fajtái, kinek ez, kinek az.


Az ezüst itáliai tetszik és nagyon jó tojástermelő. A Toy csoportban lévő fajták szeretetteljesek, barátságosak és sokféle életstílusra alkalmazhatók.

Azonban ne gondoljuk azt, hogy mindannyiuk egy nyugodt kis szőrgombóc, akit ha leteszünk a kanapéra ott fog pihenni egész nap, ugyanis ebben a csoportban is vannak vérbeli vadászok de egy-két nyugodtabb viselkedésű fajta is fellelhető. Alma fajták - képekben - érési sorrendben (Régi történelmi fajtákkal) Körte fajták - képekben - érési sorrendben Kerek is meg gömbölyű, ez a világ gyönyörű! Osztrák-Magyar Monarchia hadseregének lovassága egyre gyorsabb és jobb lovakat igényelt.


A katonák igényei a hidegvérű lovak felől egyre inkább a gyors és kitartó lovak felé fordult, amiknek a lovas parádékon az elegancia elvárásainak is meg kellett felelniük. Sárkánygyíkok kora (folytatás) Dínó fajták : (1)Terrestrisuch,(2)Teleosaurus,(3)Deinosuchus,(4)Plateosaur.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések