2017. május 10., szerda

Bauhaus pločice

BAUHAUS je Vaš specijalist za radionicu, kuću i vrt. U našem Webshopu možete kupiti proizvode za uređenje doma i vrta. Vanjske keramičke pločice. Kada kupujemo pločice za stepenice, lođu, balkon ili terasu manje kvadrature, lakše je kupiti skuplju pločicu jer nam apsolutni trošak neće biti velik.


RealitiRemod je aplikacija koja vam omogućava da napravite fotografiju svog prostora i promenite podne i zidne površine birajući među kolekcijama ZORKA KERAMIKA pločica.

S PRO CARD KARTICOM DO BROJNIH POGODNOSTI. U Profi baucentru možete doista povoljno kupovati. Kao privatna osoba, tvrtka ili obrtnik, kod nas je dostupan široki asortiman vrhunske kvalitete koji će savršeno odgovarati Vašim potrebama, uz to ako mislite postati korisnik PRO CARD programa, očekuju Vas brojne pogodnosti i uštede.


Odlučili ste za uređenje svog prostora koristiti pločice ? U Fero-Termu se nalazi velik izbor kvalitetnih zidnih i podnih pločica prilagođenih za unutarnje i vanjske prostorije. Odaberite mozaik pločice , dekore, bordure i cokle za stvaranje još modernijeg ambijenta. Shop Crosswater on Tap Warehouse for an extensive brassware collection for your.


Kao trgovina s dugogodišnjim renomeom u kategoriji Dom i vrt, Bauhaus si jednostavno ne može dopustiti da razočara svoje kupce.

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. PROFI BAUCENTAR KERAMIKA specijaliziran je u ponudi keramičkih i porculanskih pločica, kao i kompletnoj opremi za kupaonice. U atraktivnom ambijentu, uz poseban način prezentacije, izložene su unutrašnje i vanjske, podne i zidne, mozaik pločice. Keramičke i porculanske pločice svih cjenovnih kategorija.


Naljepnice se izrađuju od vodootporne samoljepljive PVC folije tako da se mogu aplicirati na bilo koju površinu ( pločice , stakla, zi drvo). Dimenzije koje imamo u ponudi su: 10x10cm, 15x15cm i 19x19cm, u. Pločice za kupatilo, pločice za kuhinju, pločice za terasu, pločice za kuću. Domaće pločice , italijanske pločice , španske pločice. Keramika Kanjiža, Zorka keramika, Polet Novi Bečej, Marazzi Italija, Keros španija, Baldocer Španija, Argenta Španija, Alaplana Španija, Atlas Concorde Italija, Novabell Italija. Za uređenje kupatila i kuhinje veoma je važna istrajnost pločica, pri čemu vam mi nudimo zagarantovani kvalitet.


Podne pločice WESTERN Royal Oak 30x120. Iako s estetske strane velike pločice mogu biti zanimljiv odabir za malu kupaonicu, velika im je mana što ćete prilikom rezanja najvjerojatnije imati više polomljenih pločice koje nećete moći iskoristiti, i u konačnici ćete potrošiti veću količinu. Pločice zalijepljene ljepilom za pločice PROBAU mogu se reškati nakon sata.


Mort za reške zamiješajte prema uputama na ambalaži i gumom za reškanje ili spužvastom gladilicom ugurajte u. Kada kupujemo keramičke pločice za kupaonicu moramo posebno obratiti pozornost na njihov koeficijent apsorpcije vode.

Mutina je potpuno novi način gledanja na keramiku. To više nisu pločice , već objekti unutarnjeg uređenja. Pločice s imitacija mramora premazom će dati čak i mali kuhinjski patinu luksuza i elegancije, ali u prostranoj sobi s tradicionalnim paket će izgledati više organski. Metalik završnu obradu pločice sa svjetlomsjaj, pa čak i patina će izgledati organski u modernom stilu dizajniranja kuhinja.


Ova pregača će biti savršeno u. Vrste pločica Pločice razlikujemo po njihovoj veličini, obliku, dizajnu i po svojim tehničkim karakteristikama koje su ujedno i osnovne smjernice za njihov odabir.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések