2017. május 11., csütörtök

Novoferm árlista

NOVOFERM BELTÉRI ACÉL AJTÓELEM. Megtakarítás: akár ! Standard árlista (PDF) Ajtók, tokok prospektus (PDF) Ajtók, tokok prospektus (korábbi) (PDF) Kérjük, további információkért keresse fel anyacégünk honlapját! Regisztrált felhasználóink termékeink dokumentációját közvetlenül elérhetik a Termékek menüpont alatt, és tájékoztatást kapnak aktualitásainkról hírlevélben. Az acél ajtókba építendő eloxált alumínium üvegező keretek beszerzési ára oly mértékben megemelkedett, hogy azt kénytelenek vagyunk listaárainkban érvényesíteni.


Kiadványaink elkészültek, így az alábbi árlistákban találhatják meg teljeskö. Novoferm 1-es árlista. Tisztelt Partnereink!


A járatos standard tokok és ajtólapok, valamint az NS-Schievano tűzgátló ajtók ára nem változott, míg a további termékek esetén az áremelés mértéke alatti. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


Minőség, megbízhatóság, kedvező ár , hosszú élettartam és még számos pozitív tulajdonság mely a FORM acéltokok választását indokolja. Tűzgátló ajtó Magyar méretben EMI bizonylattal raktárkészletről azonnal. Ft-ban, ÁFA nélkül értendők ). URSA árlista , Knauf, Baumit, Rockwoll.


A gipszkarton szakáruházban jó. A műanyag ablak árlista itt tekinthető meg. Fehér színű műanyag nyílászáróink tág műszaki és esztétikai határok között választhatók. Nagyon fontosnak tartjuk a forgalmazott ablakainknál, hogy azokra hosszú távon garanciát tudjunk vállalni, biztosak legyünk jó minőségükben és működésükben.


Kedvező árakkal várjuk vevőinket Érden és Budapesten a Méta utcai üzletünkben. Tekintse meg teljes nyílászáró árlistánkat. Vásároljon eredeti vagy olcsó utángyártott rugót garázskapujához.


Garázskapu rugók nagy választéka! Akár órán belül kipostázzuk, vagy keresünk önnek szerelőt. Mindkét tokszárban előre elhelyezett pánttáskák vannak, melyekbe az acél vagy fa ajtólap felakasztásakor kell a pántalsókat a helyszíni szerelőnek behelyeznie úgy ,hogy az ideiglenes távtartókat kiveszi.


Megérkeztek az MSZ méretek ! Vége a fúrás-faragásnak. Fill Your Cart With Color today! A cég nemzetközileg elismert, kompetens, megbízható partnernek számít a tűzgátló ajtók gyártásában és forgalmazásában. Műanyag, fém és gipszkarton betétes ajtók.


Ajtók , kapuk és garázskapuk gyártása és forgalmazása. BPA porszórt és BDA dekorfóliás felületű. Alapos megmunkálásuknak, esztétikus megjelenésüknek, akár lakótérbe is illő vastag falcos kialakításuknak. Nyílászáró katalógusok, beltéri ajtó.


Széleskörű termékválasztékunk és a hozzátartozó szolgáltatásaink mind privát, mind üzleti, ipari felhasználásra alkalmasak. Termékeinket a legmagasabb minőségi követelmények betartása. A különleges tűzvédelmet igénylő terüle- teken csak egy a fontos: a minőség a legjobb legyen.


Beltéri ajtók használati és karbantartási utasítása. A szerkezeti anyagok és a gyártás terüle-. Termék jellemzők: Kivitel (T30-tól T90-ig) tűzbédelmi.


FORM DIN szabvány méretű acél termékek tűzgátlóajtók - acélajtók - acéltokok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések