2017. május 17., szerda

Bútorba építhető rejtett elosztók

A rejtett elosztók ezüst felülete minden konyhába, irodába illik, a szürkés szín minden más színhez passzol. A kör alakú elosztók 3-as, 4-es és 5-ös kivitelben érhetőek el, sőt, a 3-as típusból USB porttal szerelt változat is elérhető. Asztala, bútora legyen mindig elegáns és rendezett, mégis funkcionális. Bútorba építhető rejtett elosztók.


Mire is jó igazán a rejtett elosztó?

Mivel számos elektronikai eszköz vesz minket körül az élet minden területén, mindenképp hasznos, ha van a közelben pár szabad dugalj. Persze vannak berendezések, amikre csak időnként van szükség, ezért azok energiaellátását nem kell egész nap. Rejtett elosztó élet minden területére akár USB-s is. Egy mozdulat és máris rendelkezésre áll. Elegánsan és dekoratívan rejtik el a dugaljakat, amelyeket a hálózati áramról működő készülékek igényelnek, legyen szó kenyérpirítóról vagy telefontöltőről!


Az irodai és konyhai környezetben általában nagy számú elektromos berendezést használunk, melyek egy. Ezeket a elosztókat beépíthetjük szekrényünkbe, asztalunkba, ha nincs szükség rá el is. Felnyíló, rejtett 3-as.

Irodai asztalba rejtett elosztó 3db dugalj. LED világítás és vilanyszerelési anyagok webáruháza. Kedvező árakon, széles termékpalettával és akár ingyenes kiszállítással várja webshopunk!


Elektromos, rejtett elosztók , EGYÉB, SYL Design Studio. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Ft-os áron elérhető. Hasonlítsa össze az. Kihúzható, rejtett elosztó, bútorlapba építhető , henger alakú, több kivitelben, Bútorlapba, konyhabútorba, pultba süllyeszthető hálózati elosztó, földelt konnektorokkal.


Kis helyet foglal, praktikus, könnyen nyitható. Süllyeszthető elosztó irodai és otthoni felhasználásra, fém házzal. For the ironing board cabinet, she cut the back off a regular-size cabinet and recessed it into the wall. Ilyenkor falvésés és villamos hálózat bővítés nélkül, remek alternatíva lehet egy rejtett. She then made the molding piece and attached it to the wall above the cabinet to make it look like a built-in unit.


This video is unavailable. Tájékoztatjuk, hogy a legrand. Még nem láttad a bútorba építhető elosztókról készült videónkat?

Akkor nézd meg mihamarabb, mert számtalan praktikus felhasználási helyet mutatunk benne konyhától az irodáig! Az ANRO Épületdíszítés által forgalmazott termékek videói, melyekben bemutatjuk magukat a termékeket, illetve ötleteket, tippeket adunk a beépítéshez, felsze. Böngésszen termékeink között!


Kínálatunkban megtalálja a legkedveltebb gyártók termékeit, a biztonságtechnikai kiegészítők széles választékát. Elosztók , szekrények, tokozatok - proidea. A kiselosztók rögzítése falon kívül vagy falba süllyesztett módon történhet. Az előszerelt elosztók gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók a már előre beszerelt túlfeszültség-levezető készülékeknek és csatlakozó kapcsoknak köszönhetően. Ezen eszközök tápellátását legegyszerűbben egy rejtett elosztóval oldhatjuk meg.


Csak egy mozdulat és máris rendelkezésünkre áll 3-db szabad konnektor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések